Hipoteka360

Kredyt hipoteczny w BOŚ Bank Opinie i informacje

Kredyt hipoteczny w BOŚ Bank

Bank Ochrony Środowiska S.A.

ul. Żelazna 32
00-832 Warszawa

Opinia klientów: 3,30 / 5

Opinie: 29 | Głosy: 6240
Telefon Bezpłatna konsultacja

Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.



Jeżeli chcesz się usamodzielnić, zrezygnować z wynajmu mieszkania lub wyprowadzić z domu rodzinnego, postaw na bezkompromisowe rozwiązania i zainwestuj w nieruchomość, która spełni Twoje marzenia. Teraz klucze do własnego M są jeszcze bliżej niż myślisz! BOŚ Bank oferuje Ci kredyt hipoteczny, który możesz przeznaczyć na sfinansowanie swoich planów. Kredytowanie do 90% wartości nieruchomości i rozłożenie spłaty nawet na 35 lat to szansa na uzyskanie finansowego wsparcia, gdzie rata kredytu hipotecznego nie będzie stanowiła zbyt dużego obciążenia dla domowego budżetu. Atrakcyjna marża to dodatkowa rekomendacja do skorzystania z kredytu na zakup domu, kredytu na mieszkanie czy kredytu na zakup działki na preferencyjnych warunkach. Symulacja kredytowa to poglądowy obraz tego, jak mogą wyglądać warunki kredytu złotówkowego zaciągniętego w BOŚ Banku. Przeanalizuj je i zobacz porównanie kredytów hipotecznych przygotowane przez nasz portal. Jeżeli potrzebujesz dokładniejszych informacji, chcesz poznać ofertę dla siebie, skorzystać z kalkulatora zdolności kredytowej, zostaw swoje dane kontaktowe. Bezpłatny doradca kredytowy skontaktuje się z Tobą, zachęcając, abyś odwiedził oddział i otrzymał kompleksowe informacje, które pomogą w wyborze najkorzystniejszego kredytu hipoteczny na rynku.

Przykładowe obliczenia raty kredytu hipotecznego w BOŚ Bank
Ekologiczny kredyt hipoteczny
Kwota kredytu: 240.000 zł
Wartość nieruchomości: 420.000 zł
Wkład własny: 40%
Okres kredytu: 30 lat

Koszty obsługi kredytu (miesięczne)

Wysokość raty
1 811,48 zł
Warunki cenowe dotyczą kredytu na zakup domu:
- z przeznaczeniem min, 5% całkowitej kwoty kredytu na OZE lub
- ze statusem budynku niskoenergochłonnego lub
- ze statusem budynku pasywnego lub

- realizowanego przez dewelopera, który został sfinansowany proekologicznym kredytem w BOŚ

Rzeczywista roczna stopa oprocentowania (RRSO) dla ekologicznego kredytu hipotecznego uruchamianego jednorazowo na podstawie przykładu reprezentatywnego dla lokalu mieszkalnego/domu jednorodzinnego na dzień 26,04,2022 r, wynosi 8,29% przy założeniu, że: całkowita kwota kredytu wynosi 350 000 zł, okres kredytowania wynosi 300 m-cy, spłata w formie równych rat miesięcznych, oprocentowanie zmienne w wysokości 7,76% w skali roku, które składa się z aktualnej stopy bazowej WIBOR 6M (z dnia 25,04,2022 r, wynosi 6,01%) powiększonej o marżę Banku w wysokości 1,75 p,p,, LTV 80%, Całkowity koszt kredytu, na który składa się: prowizja przygotowawcza w wysokości 1,80% od kwoty kredytu tj, 5 400 zł opłacana gotówką, podwyższenie o 1,00 p,p, marży kredytu do czasu prawomocnego wpisu hipoteki przez Bank przez okres 6 miesięcy, ubezpieczenie nieruchomości od ognia i innych zdarzeń losowych (w przypadku ubezpieczenia zakupionego za pośrednictwem Banku) przez cały okres kredytowania wyniesie ok, 9 975 zł, miesięczny koszt prowadzenia ROR (EKOKonto bez Kosztów) w całym okresie kredytowania 6 zł (do założeń przyjęto, że po spełnieniu warunków zwolnienia z opłat opłata może wynosić 0 zł), podatek od czynności cywilnoprawnych (PCC) wynosi 19 zł, W całkowitym koszcie kredytu Bank nie uwzględnia kosztu wyceny nieruchomości, gdyż przyjęto założenie, że Kredytobiorca nie skorzysta z usługi wyceny nieruchomości przez rzeczoznawców współpracujących z Bankiem, Wysokość raty kapitałowo-odsetkowej przy przyjęciu ww, założeń i uwzględniająca podwyższoną marżę do czasu prawomocnego wpisu hipoteki wynosi 2 468,47 zł, natomiast rata kapitałowo-odsetkowa po ustanowieniu zabezpieczenia hipotecznego wyniesie 2 270,23 zł, Całkowita kwota do zapłaty przez Kredytobiorcę wynosi 697 652,44 zł,
Oprocentowanie nominalne
8,30 %
marża
1,75 %
WIBOR
6,55 %
Oprocentowanie rzeczywiste
8,86 %
Ubezpieczenie pomostowe
199,20 zł
info
W okresie przejściowym (do czasu ustanowienia zabezpieczenia hipotecznego) marża jest podwyższana o 1 p,p,


Podana kwota to koszt ubezpieczenia pomostowego wyliczony w skali miesiąca
Polisa na życie
0,00 zł
Warunki cenowe dotyczą kredytu na zakup domu:
- z przeznaczeniem min. 5% całkowitej kwoty kredytu na OZE lub
- ze statusem budynku niskoenergochłonnego lub
- ze statusem budynku pasywnego lub

- realizowanego przez dewelopera, który został sfinansowany proekologicznym kredytem w BOŚ

Rzeczywista roczna stopa oprocentowania (RRSO) dla ekologicznego kredytu hipotecznego uruchamianego jednorazowo na podstawie przykładu reprezentatywnego dla lokalu mieszkalnego/domu jednorodzinnego na dzień 26.04.2022 r. wynosi 8,29% przy założeniu, że: całkowita kwota kredytu wynosi 350 000 PLN, okres kredytowania wynosi 300 m-cy, spłata w formie równych rat miesięcznych, oprocentowanie zmienne w wysokości 7,76% w skali roku, które składa się z aktualnej stopy bazowej WIBOR 6M (z dnia 25.04.2022 r. wynosi 6,01%) powiększonej o marżę Banku w wysokości 1,75 p.p., LTV 80%. Całkowity koszt kredytu, na który składa się: prowizja przygotowawcza w wysokości 1,80% od kwoty kredytu tj. 5 400 PLN opłacana gotówką, podwyższenie o 1,00 p.p. marży kredytu do czasu prawomocnego wpisu hipoteki przez Bank przez okres 6 miesięcy, ubezpieczenie nieruchomości od ognia i innych zdarzeń losowych (w przypadku ubezpieczenia zakupionego za pośrednictwem Banku) przez cały okres kredytowania wyniesie ok. 9 975 PLN, miesięczny koszt prowadzenia ROR (EKOKonto bez Kosztów) w całym okresie kredytowania 6 PLN (do założeń przyjęto, że po spełnieniu warunków zwolnienia z opłat opłata może wynosić 0 PLN), podatek od czynności cywilnoprawnych (PCC) wynosi 19 PLN. W całkowitym koszcie kredytu Bank nie uwzględnia kosztu wyceny nieruchomości, gdyż przyjęto założenie, że Kredytobiorca nie skorzysta z usługi wyceny nieruchomości przez rzeczoznawców współpracujących z Bankiem. Wysokość raty kapitałowo-odsetkowej przy przyjęciu ww. założeń i uwzględniająca podwyższoną marżę do czasu prawomocnego wpisu hipoteki wynosi 2 468,47 PLN, natomiast rata kapitałowo-odsetkowa po ustanowieniu zabezpieczenia hipotecznego wyniesie 2 270,23 PLN. Całkowita kwota do zapłaty przez Kredytobiorcę wynosi 697 652,44 PLN.

Koszty przyznania kredytu

Prowizja
4 320,00 zł
Prowizja wynosi 1,8%, minimum 300 zł
Ubezpieczenie Niskiego Wkładu Własnego I rata
0,00 zł
Koszt UNW za pierwsze 3 lata
0,00 zł
Całkowity koszt UNW
0,00 zł
Polisa ubezpieczeniowa
0,00 zł
info
Bank nie wymaga wykupienia dodatkowych, poza standardowymi (ubezpieczenie nieruchomości, ubezpieczenie pomostowe, ubezpieczenie brakującego wkładu) polis ubezpieczeniowych

Ubezpieczenie wymagane, gdy okres kredytowania w sumie z wiekiem kredytobiorcy przekracza 70 lat
Wycena nieruchomości
550,00 zł
info
Podana wartość ma charakter szacunkowy, Zależy od indywidualnych negocjacji z rzeczoznawcą oraz stawek obowiązujących w danym regionie,
Wycena jeśli jest konieczna to Klient przeprowadza ją na własny koszt lub konieczna poprzez Bank zleca wykonanie firmie wspólpracującej z bankiem, Dla wybranych rodzajów nieruchomości Bank może odstapic od wyceny - wówczas wykonywana jest ocena wartości nieruchomości, ktorej koszt ponosi Klient,
Suma kosztów
4 870,00 zł


Dodatkowe informacje

Weksel
TAK
Bank wymaga weksla in blanco z deklaracją wekslową jako dodatkowego zabezpieczenia do końca spłaty kredytu
Wcześniejsza spłata kredytu
3,00 %
info
Kredyt o oprocentowaniu zmiennym: suma odsetek naliczonych od spłacanej przed terminem całości lub części kredytu w okresie roku od dnia faktycznej spłaty, ale nie więcej niż 3% spłacanej kwoty kredytu
  • Możliwość zawieszenia spłaty kapitału lub wakacje kredytowe
  • Brak ograniczeń w maksymalnej kwocie kredytu


Telefon Bezpłatna konsultacja

Zostaw swój numer telefonu. Ekspert oddzwoni bezpłatnie.

Opinie o kredycie hipotecznym w BOŚ Bank


Ocena klientów: 3,30 / 5

Głosy: 6240 | Sposób liczenia

Kto poleca kredyt w BOŚ Bank

6%
94%
Liczba opinii: 29


5,0
22
4,0
4
3,0
1
2,0
1
1,0

dodaj opinie
Tereska 2022-03-29 13:41 polecam
Ocena:
5,0

Ja polecam BOŚ, mam kredyt hipoteczny od dwóch lat i jest stabilnie. Nie ma żadnych niespodzianek.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Jasiek 2022-02-22 23:11 polecam
Ocena:
5,0

Wybrałem BOŚ, bo wkład własny nie był obłędny a odsetki też w normie. Formalności załatwione w miarę szybko.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Rafał 2022-02-15 23:44 polecam
Ocena:
5,0

Ja polecam BOŚ, kredyt hipoteczny dostałem właśnie w tym banku. Papierologia trochę mnie przeraziła ale koniec końców było miło i szybko.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Michał 2022-01-13 15:42 polecam
Ocena:
5,0

Niskie koszty kredytu hipotecznego BOŚ Banku sprawiają, że jest to jeden z najlepszych kredytów na rynku. Koszty spłaty miesięcznej raty są serio przyzwoite, a do tego warunki takiego kredytu są o tyle dobre, że bank nie wymaga wysokiej kwoty wkładu własnego. No i co ważne- bank akceptuje wiele rodzajów dochodów!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Rafał 2021-12-30 18:48 polecam
Ocena:
5,0

Oferta BOŚ jest zdecydowanie bardzo atrakcyjna. Kredyt hipoteczny to zazwyczaj zobowiązanie na długie lata i dobrym pomysłem jest wybór uczciwego kredytodawcy, banku o dobrej renomie, uczciwej ofercie. My uznaliśmy BOŚ za spełniający wszystkie te kryteria. A do tego warunki przez nich zaproponowane były bardzo korzystne, na tle konkurencji oferta była najlepsza!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Weronika 2021-12-07 16:34 polecam
Ocena:
5,0

Otrzymałam niedawno kredyt na samochód w leasingu i jestem bardzo zadowolona z oferty BOŚ Bank.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Zofia Jasionowska 2021-11-29 16:09 polecam
Ocena:
5,0

W zeszłym miesiącu BOŚ Bank przyznał mi kredyt, warunki bardzo mnie satysfakcjonują. Polecam.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Filip 2021-11-17 14:41 polecam
Ocena:
5,0

Już wcześniej korzystałem z oferty kredytu hipotecznego w BOŚ Bank i byłem bardzo zadowolony. Przede wszystkim chciałem pochwalić bardzo profesjonalną pomoc, którą uzyskałem na infolinii.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Tomasz 2021-10-20 20:00 polecam
Ocena:
5,0

Szczerze? Jestem w szoku! Zazwyczaj jak się słyszy o kredytach to pierwsze skojarzenia to walka z bankiem! Później kłopoty czy problemy! Jakie są moje doświadczenia z kredytem? Otóż takie, że serdecznie wszystkim polecam Bank Ochrony Środowiska - bo nie ma żadnych problemów- i to na żadnym etapie! Wszystko odbywa się szybko i sprawnie! Dodatkowo raty kredytu są bardzo korzystne! Prowizje, oprocentowanie i cała reszta na czym zarabia bank nie zwala z nóg- to zdecydowanie jedna z najlepszych ofert kredytowych na rynku!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Czarek 2021-09-21 18:37 polecam
Ocena:
5,0

Wniosek kredytowy złożony 16.03.2021, decyzja kredytowa 05.05.2021, umowa zawarta 07.05.2021, akt notarialny 18.05.2021, wypłata środków 21.05.2021. Czyli mamy całość w 2 mc w tym etap zależny nie od banku ale ode mnie (notariusz). Kredyt dość trudny ale trafiłem na rewelacyjnego pracownika banku prowadzącego kredyty. Profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie, wszystko prosto, szybko i skutecznie. Wniosek wypełniony w domu wspólnie, wszystkie kwestie wyjaśnione od A do Z. Polecam zdecydowanie. Nie byłem klientem BOŚ ale powoli przenoszę aktywa i swoje sprawy do tego banku. W moim banku bazowym od 2009 roku - analityk mnożył problem za problemem, po moich lamentach decyzję kredytową dostałem po wypłacie kredytu przez jeszcze inny bank. A jestem u nich "klientem VIP" i całość obrotów miałem w tym bazowym banku oraz chciałem kwotę w wysokości 60% mojej zdolności kredytowej - bezpieczna i prosta sprawa. W moim banku naprawdę szukali dziury w całym - nie polecam. Analityk zamiast zadzwonić jak miał wątpliwości to dał odmowę a sprawa była prosta i do wyjaśnienia od ręki. Ale po co jak się jest hegemonem na rynku starać się nie trzeba. Polecam BOŚ - naprawdę skuteczny bank.

zgłoś
0
1
odpowiedz
Mirek 2021-09-14 11:49 polecam
Ocena:
5,0

Korzystne warunki kredytu, dobre oprocentowanie, mało formalności i pomoc na każdym etapie. Poza tym warto zwrócić uwagę, że bank dba o ekologię, co widać na każdym kroku. Polecam!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Agnieszka Woźniak 2021-04-30 10:02 polecam
Ocena:
5,0

Nie ma zastrzeżeń.

zgłoś
0
0
odpowiedz
nikola 2021-04-14 19:24 polecam
Ocena:
4,0

Dobre warunki kredytu Hipnotycznego oraz mało formalności z czego jestem zadowolona.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Daniel 2021-04-02 23:26 polecam
Ocena:
5,0

Nie ma zastrzeżeń. Kredyt na korzystnych warunkach.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Gosia 2021-03-24 21:35 polecam
Ocena:
4,0

Dobre warunki kredytu Hipotecznego polecam z czystym sumieniem.

zgłoś
0
0
odpowiedz
mn 2021-02-25 17:07 polecam
Ocena:
5,0

Witam parę dni temu skorzystałam kredytu Hipnotycznego jestem zadowolona z oferty jaki mi przedstawili na korzystnych warunkach.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Bernard 2021-02-15 13:58 polecam
Ocena:
4,0

Jestem bardzo zadowolony zarówno z warunków kredytu jak i z obsługi w placówce. Z czystym sumieniem mogę polecić ten bank.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ariana B. 2021-02-05 16:24 polecam
Ocena:
5,0

Bank to bank, ale ofertę maja ciekawszą niż inne banki, warunki też. Ja skorzystałam i nie ma co narzekać. Obsługa w porządku, żadnych ukrytych opłat i prowizji. Polecam skorzystanie z ich usług.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Daniel B. 2021-01-22 14:08 polecam
Ocena:
5,0

Wszystko ok, mało formalności, szybka wypłata, dobry kontakt z pracownikami banku

zgłoś
0
0
odpowiedz
Fred 2020-07-16 02:29 nie polecam

Nie polecam. W Opolu wziąłem kredyt niedawno i jest problem z wypłaceniem 2 transzy. Doradca prawie w ogóle nie odbiera telefonów twierdząc że ma klientów chodz na tyle wizyt ile tam byłem nikogo nigdy nie było. Jeśli już odbierze telefon to mam wrażenie że wymyśla nam historie na poczekaniu że są jakieś poblemy z fakturami i przed chwilą dostał takiego maila. Bardzo często muszę dzwonić na infolinie i prosić kogoś z nich żeby wysłał wiadomość do Opola aby się z nami skontaktował.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Anetka 2019-10-06 15:58 nie polecam
Ocena:
2,0

Dla mnie niestety nic korzystnego. Nie jestem do końca zadowolona.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Julia D. 2019-06-12 16:38 polecam
Ocena:
4,0

Faktycznie, wkład własny nie był jakiś ogromny, a procenty wyszły korzystnie. Nie było też wcale dużo załatwiania papierów. Raty korzystne, nie jakieś przesadnie wysokie. Jestem w sumie zadowolona z kredytu hipotecznego w BOŚ Banku.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kaja 2019-06-05 13:08 polecam
Ocena:
3,0

Bank jak bank - nie ma co tu wielce komentować. Oferta taka jak wszędzie indziej.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Meggy 2019-04-21 14:17 polecam
Ocena:
5,0

Zwiedziłam chyba wszystkie możliwe banki zanim podjęłam decyzję o wzięciu kredytu. To właśnie BOŚ Bank zaoferował mi najkorzystniejszą ofertę. Kredyt spłacam od roku i póki co nie mam nic do zarzucenia. Taki kredyt to bardzo wygodne rozwiązanie.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ania 2019-03-18 14:25 polecam
Ocena:
5,0

Jestem miło zaskoczona, że zostałam tak pozytywnie przyjęta w tym banku. Konsultanci ze wszystkim mi pomogli.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Flora 2017-08-21 16:38 polecam
Ocena:
5,0

Oferta kredytowa jest korzystna. Możliwość wzięcia wakacji od spłacania może się przydać przy tak długim okresie kredytowania.Bank godny zaufania.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Agnieszka 2017-07-04 18:55 polecam
Ocena:
5,0

Korzystne oprocentowanie to główny powód dla którego wzięłam kredyt właśnie w BOŚ. Spłacam go trzeci rok i póki co nie miałam żadnych problemów.

zgłoś
0
0
odpowiedz
K. P. z W-wy 2017-06-25 16:24 polecam
Ocena:
5,0

Bank przyjazny klientowi. Atrakcyjne warunki kredytowe, RRSO niewysokie ,zachęciło mnie do wzięcia w BOŚ Banku kredytu hipotecznego.

zgłoś
0
0
odpowiedz
kolekcjonarka 2017-06-20 15:30 polecam
Ocena:
5,0

Czasami trzeba skorzystać z kredytu. Szukałam najlepszej oferty. BOŚ Bank zaoferował mi dogodne raty i wyróżniał się przyjaznym nastawieniem dla klienta. Chętnie wracam do oddziału.

zgłoś
0
0
odpowiedz
dodaj opinie

Kredyt hipotecznyBOŚ Banku to nie tylko szansa na zakup nieruchomości w ramach oferty standardowej lub przy wsparciu rządowych dotacji, ale także:


Jeżeli nie jesteś pewien, od czego zacząć proces ubiegania się o kredyt hipoteczny, kontakt z doradcą znacząco ułatwi Ci przejście przez wszelkie formalności. Poczuj się pewnie, posiadając usystematyzowaną wiedzę i wsparcie w procesie kredytowania. Zacznij od wyboru nieruchomości, której właścicielem chcesz zostać. Następnie dowiedz się czy posiadasz zdolność kredytową, aby otrzymać kredyt hipoteczny w oczekiwanej wysokości. Zamów bezpłatne konsultacje kredytowe - zostaw swoje dane i pozwól, aby doradca finansowy skontaktował się w celu umówienia spotkania w oddziale. Za pomocą kalkulatora zdolności kredytowej, który uwzględnia Twoje zarobki, miesięczne zobowiązania oraz deklarowane opłaty dowiesz się, o jaką kwotę możesz wnioskować w BOŚ Banku.

Jeżeli na podstawie opinii o kredycie w BOŚ Bankurekomendacji doradcy finansowanego zdecydujesz, że to najkorzystniejszy kredyt hipoteczny złóż wniosek oraz poczekaj na finalną decyzję banku. Pamiętaj, że masz możliwość skorzystania z obniżonej marży, jeśli w pakiecie zdecydujesz się na produkt dodatkowy - rachunek bieżący, który ułatwi Ci regulowanie zobowiązania, kartę kredytową z dodatkowymi środkami czy pakiet ubezpieczeń dla ochrony Twojej rodziny oraz domu.

Kredyt hipoteczny w BOŚ Banku to:

  • zmienne oprocentowanie, które jest ustalane w oparciu o stałą marżę banku i stawkę referencyjną WIBOR (podpisując umowę poznasz RRSO kredytu)
  • możliwość spłaty zobowiązania w ratach równych lub malejących
  • możliwość skorzystania z wakacji kredytowych do 3 miesięcy w roku
  • opcja zwiększenia kwoty kredytu i przeznaczenie jej na dowolny cel


Zacznij realizację marzeń od spotkania z doradcą kredytowym. Ekspert, posiadający rzetelną wiedzę z zakresu produktów hipotecznych, odpowie na wszystkie nurtujące Cię pytania i wskaże rozwiązania najlepsze dla Twoich potrzeb. Jeżeli stawiasz na bezkompromisowe rozwiązania poznaj opinie o kredycie w BOŚ Banku. Eksperci  pomogą Ci w podjęciu finalnej decyzji, opierając się na kalkulatorze zdolności kredytowej, rekomendacjach i wysokości raty.


Sprawdź zdolność kredytową

Liczba osób w gospodarstwie domowym
Dochód netto łączny gospodarstwa domowego
zł / miesiąc
Suma rat innych kredytów
zł / miesiąc
Suma limitów na kartach kredytowych
zł / miesiąc
Okres kredytowania
lat
Oblicz zdolność


Podobne kredyty

PKO Bank Polski
Rata 1777 zł
RRSO 8,95 %
Prowizja 0,00 %
Credit Agricole
Rata 1809 zł
RRSO 8,77 %
Prowizja 0,00 %
Alior Bank
Rata 1816 zł
RRSO 9,42 %
Prowizja 1,00 %
Bank Pekao
Rata 1818 zł
RRSO 8,94 %
Prowizja 1,25 %
Bank Millennium
Rata 1792 zł
RRSO 8,59 %
Prowizja 0,00 %
ING Bank
Rata 1803 zł
RRSO 8,58 %
Prowizja 0,00 %
Citi Handlowy
Rata 1833 zł
RRSO 8,78 %
Prowizja 0,00 %
BNP Paribas
Rata 1826 zł
RRSO 8,74 %
Prowizja 0,00 %


Warto przeczytać

Kredyt na zakup domuKredyt na zakup domu

Mieszkanie Ci nie wystarczy i chcesz się przenieść do wolnostojącego domu? A może dopiero co planujesz nabyć swoją pierwszą nieruchomość, od razu decydując się na dom? Niezależnie od tego, na jaką opcję się zdecydujesz, będziesz [...]

Kredyt na zakup działkiKredyt na zakup działki

Wiele osób marzy o tym, by wreszcie zamieszkać we własnym domu. Jeżeli posiadasz już działkę pozwalającą na rozpoczęcie prac budowlanych to połowa problemu za tobą. W nieco gorszej sytuacji są osoby, które nie posiadają nawet [...]

Kredyt na budowę domuKredyt na budowę domu

Coraz częściej decydujemy się przenieść się z mieszkań do domów. Chociaż spore grono wybiera przede wszystkim domy z rynku wtórnego, sporą popularnością cieszy się budowa nieruchomości od podstaw. Taką opcję wybierają przede [...]

Ranking kredytów hipotecznych na mieszkanieRanking kredytów hipotecznych na mieszkanie

Ranking kredytów hipotecznych dedykowany jest osobom, które chcą zrealizować marzenia o własnym domu lub mieszkaniu, ale nie mają wystarczających środków. Składając wniosek w banku, mogą liczyć na solidne wsparcie [...]

Porównanie rat kredytów hipotecznychPorównanie rat kredytów hipotecznych

Chcesz zrealizować swoje plany związane z zakupem mieszkania, domu lub działki pod budowę nieruchomości? Chociaż posiadasz zgromadzone oszczędności, kapitał nie jest wystarczający, aby we własnym zakresie sfinansować 100 proc. wartości [...]

Jak przygotować się do spotkania z doradcą kredytowymJak przygotować się do spotkania z doradcą kredytowym

Doradcy finansowi to niezależni specjaliści mający szeroką wiedzę na temat produktów finansowych. Klienci, którzy skorzystają z pomocy takich ekspertów, mogą liczyć, że podpiszą z bankiem korzystną umowę o kredyt [...]

Ekspert radzi

Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.

Telefon Bezpłatna konsultacja