1. Hipoteka360/
  2. Ranking kredytów hipotecznych/
  3. Credit Agricole

Kredyt hipoteczny w Credit Agricole Opinie i informacje

Kredyt hipoteczny w Credit Agricole

Credit Agricole Bank Polska S.A.

pl. Orląt Lwowskich 1
53-605 Wrocław

Opinia klientów: 3,4 / 5

441 oceny, 10 opinii
+Dodaj opinie
Telefon Bezpłatna konsultacja
Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.

Jeżeli do tej pory kredyt hipoteczny kojarzył Ci się wyłącznie z długoletnim zobowiązaniem finansowym i comiesięcznymi obciążeniami rachunku, czas zmienić ten punkt widzenia. Credit Agricole wychodzi z propozycją dofinansowania, które dopasowuje się do Twoich potrzeb, pomagając zrealizować marzenia o posiadaniu własnego M. Bez względu na to czy zdecydowałeś się na zakup mieszkania lub wymianę dotychczasowego na większe, a może Twoim celem jest wybudowanie domu dla rodziny - Credit Agricole oferuje Ci nie tylko kredyt hipoteczny na realizację tych planów, ale także kredyt na zakup działki czy pożyczkę hipoteczną na przeprowadzenie remontu. Ograniczony budżet czy wizja inwestycji wszystkich posiadanych oszczędności w nieruchomość, nie będą już spędzały Ci snu z powiek. Teraz możesz uzyskać dodatkowe pieniądze i z pomocą eksperta wybrać najkorzystniejszy kredyt hipoteczny na rynku. Zostaw swoje dane i pozwól, aby w ramach kontaktu zwrotnego ekspert umówił spotkanie z doradcą kredytowym. Odwiedź najbliższej zlokalizowany oddział, prześledź porównanie kredytów hipotecznych i za pomocą kalkulatora zdolności kredytowej dowiedz się, na jaką kwotę wsparcia w banku Credit Agricole możesz liczyć. Już teraz prześledź poglądowe wyliczenia, miesięczne koszty obsługi zobowiązania i opłaty za przyznanie kredytu.

Telefon Bezpłatna konsultacjaZostaw swój numer telefonu. Ekspert oddzwoni bezpłatnie.


Opinie o kredycie hipotecznym w Credit Agricole

Więcej o kredycie
Oferty innych banków
Powiązane informacje
Dawno żadna obsługa klienta nie wywołała u mnie tak wielkiego wzburzenia. Bank, pomimo obowiązku określonego w regulaminie że ma termin do 14 dni na DOSTARCZENIE zaświadczenia o spłacie kredytu hipotecznego , pomimo upływu 20 dni od spłaty nie wysłał (!!!!!!) jeszcze nawet tych dokumentów. W dodatku codziennie dostaję informację, oczywiście dopiero gdy sama zadzwonię na płatną inforlinię, że dokumenty są przekazane do wysyłki, złożyłam reklamację, ale zero odzewu, mam wrażenie że nikt nie chce i nie może pomóc. Szkoda słów. Wszyscy odsyłają do płatnej infolinii gdzie przemiła pani twierdzi że złożyła ZAPYTANIE i jak otrzymają odpowiedź to oddzwonią, czego nigdy nie robią. Szkoda nerwów i zdrowia. Są zdecydowanie lepsze i bardziej terminowe i empatyczne banki.
niepolecaOcenił(a) na: 0,0
Małgorzata
26-02-2020 10:58
mogliby mieć mniejsze oprocentowanie. u konkurencji dało się wynegocjować
polecaOcenił(a) na: 3,0
kala
26-09-2019 14:27
Długo szukałam kredytu, chodziłam po bankach i nie mogłam zdecydować się na konkretny kredyt. Ciągle jakieś problemy, wymysły, coraz więcej dokumentów do załatwienia... Ostatecznie zdecydowałam się na Credit Agricole i w sumie to był dobry wybór.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Sylwia
06-07-2019 14:48
Najlepszy bank :) Polecam kredyt hipoteczny właśnie u nich. Przemiła i profesjonalna obsługa klienta, co jest dla mnie ogromną zaletą. Wszystko jasno wytłumaczone, przejrzysta umowa kredytowania. Czego chcieć więcej :)
polecaOcenił(a) na: 5,0
Edyta
08-06-2019 12:13
Nie mam nic do zarzucenia. Jestem zadowolona z obsługi i kredytu.
polecaOcenił(a) na: 4,0
Marta
14-04-2019 13:02
Kredyt jak kredyt - sam się nie spłaci.
polecaOcenił(a) na: 3,0
Kira
11-04-2019 12:42
Koszty są stosunkowo niskie, co jest chyba największym plusem. Ja wybrałam ten bank bo zaoferowali mi najkorzystniejszą ofertę.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Anna
20-09-2017 20:04
Hipoteka na remont to super sprawa. Żaden inny bank nie chciał mi udzielić takiego kredytu.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Maria
11-07-2017 20:46
Niska rata kredytu ze względu na niskie koszty. Jestem na tak i polecam każdemu ten bank.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Tadeusz
27-06-2017 17:19
Mam u nich konto w banku i jestem bardzo zadowolony. Teraz dobrałem jeszcze kredyt na mieszkanie i nie mam w tej sytuacji nic do zarzucenia.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Olek
08-06-2017 20:21
pokaż starsze

Co sprawia, że opinie o kredycie hipotecznym w Credit Agricole mogą zachęcić Cię do skorzystania z oferty tego właśnie banku? Klienci oraz doradcy finansowi zwracają uwagę na kilka aspektów:

  • możliwość obniżenia marży przy wykupieniu dodatkowych produktów z oferty banku: konto z wpływem wynagrodzenia, ubezpieczenie na życie, ubezpieczenie nieruchomości, karta kredytowa, Program Systematycznego Oszczędzania
  • możliwość wcześniejszej spłaty kredytu bez prowizji
  • opcja skorzystania z wakacji kredytowych po każdych 12 miesiącach terminowej spłaty
  • wariant kredytu z ubezpieczeniem na życie i ubezpieczeniem nieruchomości w ramach dodatkowej ochrony
  • możliwość uzyskania karencji w spłacie (w przypadku kredytu na mieszkanie, kredytu na zakup działki, kredytu na budowę domu czy kredytu refinansowego)


Jeżeli nie wiesz, z jakiego wariantu skorzystać, czy zdecydować się na wyższą marżę kosztem braku prowizji, a może obniżyć marżę i ponieść opłaty z tytułu uruchomienia kredytu hipotecznego, zamów bezpłatne konsultacje kredytowe. Eksperci odpowiedzą na Twoje pytania, wskażą najlepsze warianty i pakiety oferowane przez Credit Agricole, obliczą zdolność kredytową z użyciem kalkulatora, zaproponują optymalną wysokość raty miesięcznej, a także przedstawią porównanie kredytów hipotecznych z kilkunastu banków.

W wyborze najkorzystniejszego kredytu hipotecznego nie jesteś sam! Jeżeli pojęcia, takie jak RRSO kredytu, marża, WIBOR, promesa, LTV czy ubezpieczenie pomostowe niewiele Ci mówią, nie szukaj odpowiedzi na własną rękę. Bezpłatny doradca kredytowy i oferowane przez niego pośrednictwo w procedurach kredytowych to doskonała okazja do usystematyzowania już posiadanej wiedzy, jak również nabycia nowej. Od podpisania aktu notarialnego i odbioru kluczy dzieli Cię mniej niż myślisz. Nie rezygnuj z marzeń - postaw na kredyt hipoteczny w Credit Agricole i ciesz się własnym miejscem na ziemi. Posiadanie bezpiecznego domu nie ma swojej ceny.

PKO Bank Polski
PKO Bank Polski

Opinie: 10

RATA: 1244,29 zł
Bank Millennium
Bank Millennium

Opinie: 23

RATA: 1253,51 zł
ING Bank
ING Bank

Opinie: 12

RATA: 1242,76 zł
Alior Bank
Alior Bank

Opinie: 10

RATA: 1298,57 zł
Bank Pekao
Bank Pekao

Opinie: 13

RATA: 1221,40 zł
Raiffeisen Polbank
Raiffeisen Polbank

Opinie: 10

RATA: 1192,74 zł
Citi Handlowy
Citi Handlowy

Opinie: 9

RATA: 1213,82 zł
BNP Paribas
BNP Paribas

Opinie: 20

RATA: 1222,92 zł