1. Hipoteka360/
  2. Ranking kredytów hipotecznych/
  3. mBank

Kredyt hipoteczny w mBank Opinie i informacje

Kredyt hipoteczny w mBank

mBank S.A.

Skrytka Pocztowa 2108
90-959 Łódź 2

Opinia klientów: 3,3 / 5

1460 oceny, 17 opinii
+Dodaj opinie
Telefon Bezpłatna konsultacja
Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.

Kredyt złotówkowy z oferty hipotecznej mBanku to odpowiedź na ambicje osób, które marzą o posiadaniu własnych czterech kątów. Jeżeli uznałeś, że nadszedł moment na wyprowadzkę z domu rodzinnego, zmianę mieszkania na większe lub inwestycję w nową nieruchomość, skorzystaj z opcji finansowego wsparcia w postaci kredytu hipotecznego. Wspomóż się dodatkowymi środkami w ramach kredytu na mieszkanie, kredytu na budowę domu lub jego zakup, a nawet kredytem na zakup działki. Nie szukaj kompromisów, remontując czy wykańczając wnętrza - pamiętaj, że dobrej jakości materiały i elementy wykończenia będą Ci służyły przez wiele lat. mBank wie, że dobrze jest mieć swój własny kąt, dlatego składanie wniosków, umożliwia osobom pełnoletnim, które osiągają dochody z akceptowanego przez bank źródła, a swoją zdolność mogą dodatkowo zwiększyć, przystępując do kredytu z małżonkiem, członkiem rodziny lub osobą trzecią. Prześledź, przykładową symulację i orientacyjne warunki dla kredytu hipotecznego. Sprawdź, jakie warunki mógłby zaproponować mBank Tobie. W tym celu zdecyduj się na telefoniczny kontakt z doradcą lub spotkanie z doradcą kredytowym w oddziale i skorzystaj z kalkulatora zdolności kredytowej.

Telefon Bezpłatna konsultacjaZostaw swój numer telefonu. Ekspert oddzwoni bezpłatnie.


Opinie o kredycie hipotecznym w mBank

Więcej o kredycie
Oferty innych banków
Powiązane informacje
Dwa razy im wyslalem potw. zawarcia umowy ub. mieszkania, dwa razy przyszla informacja, ze przetworzyli pozytywnie, po czym wiadomosc, ze nie dostarczylem potw i mi wzrasta marza. Kontakt z mlinia, "prosze zignorowac wiadomosc, mamy blad w systemie", a dzis co? Marza wzrosla i nikt nie wie dlaczego, bo polisa w systemie jest widoczna.
niepolecaOcenił(a) na: 0,0
Klien
14-06-2020 01:13
Nikomu nie polecam kredytu hipotecznego w tym banku. W zeszłym roku razem z mężem wzięliśmy kredyt w tym banku i do tej pory są same problemy. Pierwszym problemem były podwyższone koszty kredytu związane z "brakiem" dostarczenia wpisu do hipoteki. Dokument został dostarczony do oddziału, jednak centrala tego nie odnotowała. Następnie były problemy z polisą ubezpieczeniową. Pomimo dwukrotnego przesłania polisy bank ponownie nie odnotował tego w systemie. Kilkukrotnie pisałam w tej sprawie do baku i przesyłałam polisę na nowo. W pewnym momencie zapewniono mnie, że wszystko dotarło i jest ok, aby po miesiącu poinformować mnie, że polisy jednak nie ma. Bank ma burdel w papierach i nie potrafi się w tym odnaleźć na czym cierpią kredytobiorcy. Nie polecam!
niepolecaOcenił(a) na: 1,0
Wkurzona
25-05-2020 15:22
Jedną wielka patologia. Do póki nie podpisałem umowy było ok. Po podpisaniu zero kontaktu z bankiem. Jakbym mógł cofnąć czas NIGDY bym nie wziął kredytu w tym banku. Na całe 3 miasto da dwie osoby zajmujące się kredytami hipotecznymi. Kpina !!!!
niepolecaOcenił(a) na: 0,0
Marcin
12-02-2020 14:44
Na początku warunki zdawały się być bardzo korzystne. Na udzielenie kredytu czekałam około miesiąca. Problemy zaczęły się w momencie, gdy kredyt został już uruchomiony. Konsultant nie byl w stanie odpowiedzieć na żadne pytanie, odsyła do korespondencji mailowej, bądź do placówki, w której nikt nic nie wie. Na maila nie odpisuja. Moje dokumenty były zgubione dwukrotnie, mimo wysłania ich przez bank! Zero przeprosin za bezpodstawne podwyższenie oprocentowania, z racji zagubionych dokumentów. Nie polecam!
niepolecaOcenił(a) na: 1,0
Krakow
11-01-2020 10:48
Jedyny plus to szybka odpowiedź. Niekorzystne warunki, nie zależy im na kliencie, który korzysta z ich ROR od kilkunastu lat. Wymyślają wymagania nie z tej Ziemii, np. poprawienie danych osobowych(!) odbiegających od np. aktu urodzenia by móc wprowadzić je do ich systemu, bo tylko w takim formacie je przyjmuje. Nie polecam, totalna kpina!
niepolecaOcenił(a) na: 1,0
Przemek
18-12-2019 09:37
Od miesiąca staram się umówić w Mbanku (Warszawa) na kosultację z kimś od hipotek, zdecydowanie nie zależy im na kliencie. Zostawiałam numer, pisałam SMSy, dzwoniłam bezpośrednio do człowieka od hipotek, zero odzewu.
niepolecaOcenił(a) na: 0,0
niedoszła_klientka_hipoteki
16-12-2019 17:45
czas oczekiwania na uruchomienie kredytu od złożenia wniosku bardzo długi, warunki prawie takie same jak u konkurencji, dzięki promocji brak prowizji za uruchomienie, ale już400 za wycene nieruchomości...wszystko się wyrównuje z konkurencją
polecaOcenił(a) na: 3,0
anna
20-11-2019 11:10
Warunki w miarę korzystne. Natomiast czas oczekiwania na kolejne transze bardzo długi. Analitycy i inżynierowi pracujący w tym banku nie mają pojęcia o branży budowlanej, pewnych formalnościach i terminach urzędowych.
niepolecaOcenił(a) na: 1,0
Bachu
14-11-2019 14:04
Dla mnie warunki korzystne. Kredyt mam i nie narzekam. Płacę co miesiąc bo trzeba :) W porównaniu z konkurencją jest moim zdaniem ok. Całkiem korzystne oprocentowanie i dobrze dobrane raty.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Ala
10-07-2019 16:59
zwykły kredyt, nic korzystnego. myślałam że będą mieli więcej do zaproponowania.
polecaOcenił(a) na: 3,0
kalia
21-06-2019 15:33
całkiem korzystne warunki kredytowania. naprawdę niskie oprocentowanie, polecam
polecaOcenił(a) na: 4,0
robet
13-04-2019 14:44
Jestem klientką mBanku od wielu długich lat. Ostatnio zdecydowałam się też u nich na kredyt hipoteczny. Był to bardzo dobry wybór. Bank potraktował mnie naprawdę profesjonalnie. Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Urszula
24-03-2019 15:10
Opcja dobra, ale nie najkorzystniejsza na rynku. Dla mnie zwykły przeciętniak.
polecaOcenił(a) na: 3,0
Julek
20-03-2019 13:34
wszystkie usługi mam w mbanku. ciesze sie ze to wlasnie u nich znalazlam najelpsza oferte tez na kredyt
polecaOcenił(a) na: 5,0
marysia
02-10-2017 17:11
moim zdaniem ich oferta jest bardzo korzystna. niskie oprocentowanie i niewielki wkład własny to wielki plus.
polecaOcenił(a) na: 5,0
agata
26-08-2017 19:17
Wzięłam kredyt w mBanku bo dawali możliwość wzięcia kredytu na zakup działki. Było to dla mnie wtedy bardzo ważne.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Ola
07-06-2017 20:45
Bardzo korzystne warunki kredytu. Uważam, że warto skorzystać.
polecaOcenił(a) na: 5,0
Tomek
06-06-2017 21:15
pokaż starsze

Kredyt hipotecznymBanku to rekomendacja dla kredytobiorców, którzy poszukują produktu dopasowującego się do potrzeb. Wysokość raty miesięcznej możesz ustalić na poziomie, który nie nadwyręży zbyt mocno domowego budżetu, pozostawiając Ci przestrzeń dla bieżących wydatków czy inwestycji. Pamiętaj, że najkorzystniejszy kredyt hipoteczny dla Ciebie to taki, który umożliwia swobodną spłatę zadłużenia, abyś mógł w pełni cieszyć się z nowego domu.

Zobacz, w jaki sposób warunki kredytu hipotecznegomBanku dopasowują się do Ciebie:

  • po spełnieniu określonych warunków możesz skorzystać z obniżonej marży. Dostępność oferty promocyjnej pomoże Ci zweryfikować
  • maksymalny okres kredytowania wynosi 35 lat, dzięki czemu możesz obniżyć wysokość raty
  • w dowolnym momencie możesz dokonać spłaty wcześniejszej całościowej lub częściowej zadłużenia
  • kredyt hipoteczny możesz spłacać w ratach równych lub malejących


Fakt, że zabezpieczenie kredytu może zostać ustanowione na innej nieruchomości niż finansowana daje Ci dodatkowe możliwości. Lokal mieszkalny, dom jednorodzinny, a nawet działka mogą zostać zadeklarowane i po analizie bankowej zaakceptowane, jako zabezpieczenie hipoteki.

Bank wychodzi naprzeciw potrzebom osób, które uzyskują dochody z różnych źródeł. Nie tylko umowa o pracę, ale także działalność rolnicza, kontrakt marynarski, zarobki z zagranicy czy działalność gospodarcza mogą być podstawą ubiegania się o kredyt hipoteczny. Aby uzyskać informację, czy Twój dochód jest wystarczający i przy uwzględnieniu miesięcznych zobowiązań wystarczy, aby swobodnie spłacać ratę, zamów bezpłatną konsultację kredytową. Zostaw swoje dane i pozwól, aby doradca finansowy przeprowadził dla Ciebie analizę z użyciem kalkulatora kredytowego. Spotkanie z doradcą kredytowym, w takim miejscu jak wskazany przez Ciebie oddział, ułatwi porównanie kredytów hipotecznych, pomoże dostrzec zyski z konsolidacji kredytów, pozwoli poznać opinie o kredycie w mBanku, a przede wszystkim oszacować wysokość raty. W wyborze najkorzystniejszego kredytu hipotecznego nie jesteś sam. Ekspert służy Ci bezpłatnym pośrednictwem w przebiegu całego procesu kredytowania, od momentu wybrania oferty, przez skompletowanie dokumentów i złożenie wniosku, aż po podpisanie umowy oraz uruchomienie środków.

PKO Bank Polski
PKO Bank Polski

Opinie: 13

RATA: 1067,67 zł
Bank Millennium
Bank Millennium

Opinie: 36

RATA: 1101,79 zł
ING Bank
ING Bank

Opinie: 15

RATA: 1059,24 zł
Alior Bank
Alior Bank

Opinie: 13

RATA: 1055,04 zł
Credit Agricole
Credit Agricole

Opinie: 10

RATA: 1209,29 zł
Bank Pekao
Bank Pekao

Opinie: 17

RATA: 1013,55 zł
Raiffeisen Polbank
Raiffeisen Polbank

Opinie: 10

RATA: 1192,74 zł
Citi Handlowy
Citi Handlowy

Opinie: 11

RATA: 1006,73 zł