Hipoteka360

Notus Opinie i oddziały

Notus

NOTUS Finanse S.A.

ul. Marszałkowska 76
00-517 Warszawa

Szukaj Szukaj oddziału

Opinia klientów: 3,32 / 5

Opinie: 88 | Głosy: 6837
Telefon Bezpłatna konsultacja

Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.


Notus Finanse S.A. należy do największych firm finansowych w Polsce. Historia tej firmy zaczęła się w 2004 r. To właśnie wówczas przyszli założyciele Notus – grupa pięciu osób fizycznych – zauważyli, że coraz więcej osób zainteresowanych produktami banków, funduszy inwestycyjnych czy ubezpieczycieli ma problem z wyborem konkretnej propozycji, a to z uwagi na szeroką ofertę takich podmiotów. Notus Finanse SA zrodził się zatem z potrzeby – specjaliści finansowi zatrudnieni w firmie mają pomagać klientom w podejmowaniu optymalnych decyzji finansowych. Zaufanie, jakim osoby poszukujące najlepszych kredytów czy produktów inwestycyjnych czy ubezpieczeń, obdarzyli firmę Notus, przełożyło się na jej dynamiczny rozwój. Aktualnie Notus może pochwalić się posiadaniem oddziałów na terenie całej Polski. Łącznie w oddziałach pracuje ponad 800 specjalistów, którzy podczas spotkań z klientami opowiadają o produktach bankowych i pomagają wybrać najlepszą ofertę. Jak można przeczytać na stronie internetowej firmy: „Misją NOTUS jest obiektywna pomoc w wyborze najlepszej oferty z szerokiej palety produktów finansowych, z uwzględnieniem przede wszystkim potrzeb i oczekiwań Klienta”. Wartości, którymi firma kieruje się na co dzień, mają odzwierciedlenie w jej nazwie – „notus” po łacinie znaczy „zaufany”. Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, specjaliści finansowi Notus w swojej codziennej pracy stosują rekomendowany przez Komisję Nadzoru Finansowego Kanon Dobrych Praktyk Rynku Finansowego. Ponieważ firma współpracuje z wieloma bankami, funduszami inwestycyjnymi i towarzystwami ubezpieczeniowymi, pracujący dla niej eksperci finansowi mają stały dostęp do licznych produktów. W rezultacie mogą pomóc każdemu zgłaszającemu się do nich klientowi, oferując produkt, który będzie odpowiadał jego potrzebom i oczekiwaniom. Notus nie pobiera od klientów opłat za świadczoną pomoc.
Ekspert radzi

Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.

Telefon Umów spotkanie

87 oddziałów
57 miast

Szukaj Szukaj oddziału

Opinie o ekspertach Notus


Ocena klientów: 3,32 / 5

Głosy: 6837 | Sposób liczenia

Kto poleca usługi Notus

37%
63%
Liczba opinii: 88


5,0
54
4,0
1
3,0
1
2,0
2
1,0
7

dodaj opinie
Ana F 2022-05-11 08:42 polecam
Ocena:
5,0

To był mój pierwszy kredyt hipoteczny i z czystym sumieniem mogę polecić Pani Magda Pawińską z Notusa w Gdyni. Do Pani Magdy trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie dla dobra klienta. Na każdym spotkaniu (a było ich wiele) udzielała mi wyczerpujących odpowiedz i doradzała. Z Panią Magda jest bardzo dobry kontakt i żaden moich maili czy telefonów nie został bez odpowiedzi. Cały proces składania wniosków do banków przebiegł szybko i był dopiłowany przez Panią Magdę. Podsumowując, POLECAM!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Klaudia 2022-05-07 14:21 polecam
Ocena:
5,0

Współpracowałam z Panią Magdą Pawińską, oddział Gdynia. Z czystym sumieniem mogę polecić Notusa, a w szczególności Panią Magdę. Kontakt jest rewelacyjny, czułam się zaopiekowania pod kątem załatwiania spraw z bankami. Jestem bardzo wdzięczna za obsługę, ponieważ Pani Magda nie raz w moim przypadku musiała gasić pożar.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Artur F. 2022-04-22 13:59 polecam
Ocena:
5,0

Pan Gienek. Profesjonalnie, rzeczowo i... ...sympatycznie. Bardzo pomocny i szereg cennych informacji popartych doświadczeniem. Polecam

zgłoś
0
0
odpowiedz
H&M 2022-04-06 13:28 polecam
Ocena:
5,0

Zdecydowanie polecam skorzystać z pomocy Pani Jolanty Lubczyńskiej wszystkim którzy ubiegają się o kredyt hipoteczny. Na każde zadane pytanie otrzymaliśmy wyczerpujące odpowiedzi, a wszystkie wątpliwości znikły już na pierwszym spotkaniu. Proces kredytowy był dopilnowany na każdym etapie, aż do momentu podpisania umowy kredytowej w banku.

zgłoś
0
0
odpowiedz
AdamW 2022-03-10 14:14 polecam
Ocena:
5,0

Polecam współpracę z p. Grzegorze Prokupem - konkretnie i sprawnie załatwiony kredyt.

zgłoś
0
0
odpowiedz
AGA 2022-02-02 20:48 polecam
Ocena:
5,0

Miła i fachowa obsługa. Współpraca z panią Renatą z Torunia to prawdziwa przyjemność.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kornelia 2022-02-01 11:27 polecam
Ocena:
5,0

Współpracowałam z Panem Konstantym Nolas z Wrocławia i jestem bardzo zadowolona. Choć bardzo długo musiałam czekać na dokumenty urzędowe, które były potrzebne do wniosku, to samo złożenie wniosku i oczekiwanie na decyzje trwało na prawdę krótko. Pan Konstanty wszystko szybko załatwił. Nawet w momentach kiedy był niedostępny, to albo ZAWSZE oddzwania, albo mogliśmy się skontaktować z osobą zastępująca. Bardzo serdecznie polecam

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kamil 2022-01-12 18:19 polecam
Ocena:
5,0

Polecam Pana Michała Boćkowskiego z firmy Notus. Pomógł mi uzyskać najlepszą ofertę na kredyt hipoteczny. Załatwił wszelkie niezbędne formalności. Polecam w 100%!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ewelina Pykosz 2021-12-11 11:23 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo polecam i jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Panem Konstantym Nolasem we Wrocławiu. Pełen profesjonalizm, umiejętność wytłumaczenia zawiłych spraw w prosty, zrozumiały sposób. Pan Konstanty był zawsze pomocny, można było się z nim umówić na spotkanie w dogodnych dla mnie godzinach, większość spraw sam załatwiał, aby mnie odciążyć kiedy było to tylko możliwe. Wszystko przebiegło sprawnie, bezproblemowo i oczywiście z sukcesem. Uważam, że bez jego pomocy cały proces byłby znacznie wydłużony i niemożliwy do przebrnięcia. Dziękuję!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Damian 2021-12-07 16:24 polecam
Ocena:
5,0

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z doradcą kredytowym P. Konstantym Nolasem z Notusa, ul. Traugutta 45 we Wrocławiu. P. Konstanty profesjonalnie i rzetelnie przeprowadził mnie przez proces kredytowy zakończony sukcesem. Posiada szeroką wiedzę, większość formalności załatwia samodzielnie nie angażując do tego klienta, jest skuteczny w działaniu. Gorąco i serdecznie polecam P. Konstantego Nolasa.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Marcin 2021-11-23 11:25 polecam
Ocena:
5,0

Trafiłem z polecenia, obsługa na wysokim poziomie. Pełne zaangażowanie Polecam Panią Jolante L.

zgłoś
0
2
odpowiedz
Ewa 2021-11-05 20:41 nie polecam

Niestety bardzo się zawiodłam na kompetencji doradcy, po 3 miesiącach okazało się, że kredytu nie załatwił, nawet wniosku do banku nie złożył. A po naszej reklamacji na jego usługi powiedział, że to nasza wina bo nie daliśmy mu wszystkich dokumentów na czas, a od samego początku miał komplet wszystkich potrzebnych dokumentów. Po prostu strata czasu i nerwów. Jeśli mają takich wszystkich doradców to nie polecam.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kamil i Justyna 2021-10-11 12:45 polecam
Ocena:
5,0

Gorąco polecamy doradcę kredytowego p. Konstantego Nolas z oddziału wrocławskiego przy ul. Traugutta 45. Jest to już nasz drugi kredyt z p. Konstantym. Swoim zaangażowaniem i profesjonalnym podejściem do klienta sprawia, że cały proces kredytowy przebiega przejrzyście, bezproblemowo i w przyjaznej atmosferze. Większość formalności realizuje we własnym zakresie nie angażując przy tym klienta. Po pierwszym procesie kredytowym byliśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Konstantego, drugi proces kredytowy tylko nas umocnił w tym przekonaniu. Dziękujemy Panie Konstanty

zgłoś
0
0
odpowiedz

2022-04-01 19:59Jola odpowiedział(a):

Banda naganiaczy

zgłoś
0
0
odpowiedz
Jola 2021-10-07 21:35 nie polecam

Słaby kontakt z doradcą, niezłożone wnioski we wszystkich wskazanych bankach, samodzielne wypełnianie całych wniosków, naciąganie na operaty ...

zgłoś
0
2
odpowiedz
Tomasz 2021-10-03 00:43 polecam
Ocena:
5,0

Naszym doradcą był Pan Grzegorz Sitek z oddziału w Krakowie. Trafiliśmy do niego z polecenia znajomych, którzy w ostatnim czasie kupili mieszkanie. Zachwyceni ich opinią oraz opiniami innych w internecie postanowiliśmy również zawnioskować o kredyt hipoteczny z pomocą Pana Grzegorza. Wszystko nam dokładnie i zrozumiale wytłumaczył, pomógł wybrać najlepsze oferty i finalnie niedawno odebraliśmy klucze od naszego mieszkania. Profesjonalnie, szybko, skutecznie. Serdecznie polecamy Pana Grzegorza.

zgłoś
0
1
odpowiedz
Staszek 2021-09-29 15:14 polecam
Ocena:
5,0

Polecam Panią Magdalenę Konieczną z Krakowa. Pomogła nam z niełatwym kredytem na budowę domu. Bardzo zaangażowana i poszukująca optymalnych rozwiązań.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Małgosia 2021-07-08 18:00 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo się cieszę ,ze starając się o kredyt hipoteczny trafiłam na Pana Grzegorza Prukopa. Dzięki jego pomocy-szerokiej wiedzy i cierpliwości,wiem ,ze świadomie podjęłam decyzje o kredycie i banku,w którym go wzięłam. Pan Grzegorza Prukop jest kompetentny i profesjonalny. Współpraca z Panem Grzegorzem Prukopem przebiegła bardzo przyjemnie i bez żadnych komplikacji. Doradca finansowy był zawsze do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Polecam wszystkim ,którzy szukają osoby, która pomoże im uzyskać kredytu w sposób sprawny,szybki i bez żadnych problemów.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Regina i Bartłomiej K 2021-06-24 11:43 polecam
Ocena:
5,0

Polecam doradcę kredytowego p. Mateusza Mroczkowskiego z oddziału wrocławskiego przy ul. Traugutta 45. P. Mateusz jest zaangażowany i walczący o dobre warunki dla klienta. Cierpliwie tłumaczy zawiłości finansowe i warunki kredytu. Większość formalności bierze na siebie, bez zbędnego angażowania klienta. Dzięki p. Mateuszowi otrzymaliśmy kredyt hipoteczny na bardzo dobrych warunkach, nawet lepszych niż my sami zakładaliśmy jako dobre! Dziękujemy panie Mateuszu:)))

zgłoś
0
0
odpowiedz
Inna , Taras 2021-06-16 17:29 polecam
Ocena:
5,0

My trafili na barzo cyadownego doradce, Rafal Zajac z Warszawa. Barzo poliecamy! Ma dobryj profesionalism. Doradca zalatwi wszystko i szybko. Jedynie co od nas bylo podszebno, to zlozenje podpisow pan Rafal ma bardzo duze doswjadczenje, nawet w traktie epidemii, sprawa zostala doprowadzona do konca. Teraz my szczesliwe posiadacze wymazonego mjeszkanie. Jeszcze raz dziękujemy!!!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ewa 2021-05-28 13:09 polecam
Ocena:
4,0

Polecam Panią Magdalenę Kondej-Aftykę z oddziału w Warszawie. Bardzo profesjonalna i niezwykle uprzejma osoba z dużą wiedzą odnośnie kredytów i całego procesu kredytowego. Sprawdziła moją zdolność kredytową, wyjaśniła ze szczegółami różnice w ofertach poszczególnych banków, doradziła do jakich banków aplikować i wzięła na siebie cały proces. Aplikowaliśmy do trzech banków i we wszystkich trzech dostałam decyzję pozytywną :) Dzięki pomocy Pani Magdy zaoszczędziłam bardzo dużo czasu i o nic nie musiałam się martwić. Polecam :)

zgłoś
0
0
odpowiedz
Adam 2021-05-13 11:25 nie polecam
Ocena:
1,0

Kilka miesięcy czekania po złożeniu wniosku, bank niby anulował wniosek, ale nikt mi o tym nie powiedział. Kilka miesięcy straconych. Kontakt i obsługa klienta to masakra.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Asia 2021-05-10 10:08 nie polecam

Stanowczo odradzam, totalna strata czasu!!!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Marek 2021-05-02 21:26 nie polecam

odradzam, z takim podejściem do klienta jeszcze nigdy nie spotkałem się

zgłoś
0
0
odpowiedz
Aneta D 2021-04-27 19:34 polecam
Ocena:
5,0

Polecam Panią Adrianę Bajonczak z Oddziału z Gdańska ul.Dmowskiego. Pani Adriano bardzo dziękuję, dzięki Pani załatwienie wszystkich spraw związanych z kredytem było przyjemnością. Dziękuję .Aneta D.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Marcin 2021-03-30 13:59 nie polecam
Ocena:
1,0

Generalnie nie polecam. Miałem kontakt z Panem Rafałem W. Facet często zachowywał się arogancko wobec mnie. Jakby próbował coś udowodnić. Jego wiedza ograniczała się tylko do znajomości jakie dokumenty wypełnić, natomiast wiedza o kredytach taka jak które banki mają wcześniejsze spłaty albo stały procent itp to już nie posiadał. Ja na szczęście byłem do tego przygotowany. Podsumowując. Nie oceniam innych może akurat źle trafiłem. Jeżeli komuś się nie chce biegać po bankach i składać wnioski to może skorzystać z usług tej firmy. Ale oni nic ponadto nie oferują.

zgłoś
0
1
odpowiedz
Zawiedziony 2021-03-16 21:04 nie polecam

Nie polecam 3 miesiące stracone:( dziękuję Ci NO_TU_STRATA CZASU!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Natalia Ł. 2021-03-14 15:06 polecam
Ocena:
5,0

Z czystym sercem i sumieniem polecam Pana Tomasza Nowaka (Kraków). Pan Tomasz to profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu, a współpraca z nim to była czysta przyjemność. Pan Tomasz z cierpliwością (a muszę przyznać, że jestem dośc marudną klientką oraz zupełnie nie znam się na liczbach) przeprowadził mnie przez całą procedurę kredytową. Pozstawał ze mną w stałym kontakcie i miałam tę pewność, że mogę tę sprawę w całości powierzyć Panu Tomaszowi. Do tego można doliczyć kontakt z pośrednikiem nieruchomości, rzeczoznawcą, ubezpieczycielem... Dzięki Panu Tomaszowi cała procedura nie była tak straszna, jak mogło się wydawać na początku, oraz została zakończona o wiele szybciej niż się tego spodziewałam :)

zgłoś
0
0
odpowiedz
Emilia 2021-03-11 18:12 polecam
Ocena:
5,0

Polecam współpracę z firmą NOTUS Finanse S.A. a w szczególności z Panią Martą Badzińską. Współpracuję z nią już od kilku lat i uważam, że jest to najbardziej profesjonalny doradca jakiego znam. Pani Marta to konkretna, rzeczowa i perfekcyjna osoba. Do każdej, nawet błahej, sprawy podchodzi z pełnym zaangażowaniem i zawsze znajdzie właściwe rozwiązanie. Czy to kredyt hipoteczny, gotówkowy czy ubezpieczenie zawsze można na nią liczyć.

zgłoś
0
1
odpowiedz
Zawiedziony 2021-03-10 20:42 nie polecam

3 miesiące wpajania nadziei, naciągnięcie na dodatkowe koszty w formie operatu szacunkowego na koniec tekst, najlepiej. Będzie jak rodzice wezmą na państwa kredyt Brak profesjonalizmu, nawet amatorzy są bardziej profesjonalnii Notus Kraków pani Magdą Nie POLECAM

zgłoś
0
0
odpowiedz
Nnnoka 2021-03-05 13:04 nie polecam

Tragedia, ponad 3 mc męczarni i końca nie widać! A opinie negatywne nie są publikowane!

zgłoś
0
1
odpowiedz
Nowa 2021-03-04 23:08 nie polecam
Ocena:
1,0

Koszmar 3 mc załatwiania i cały zaś coś jest źle wypełniane. Człowiek osiwieje. NIGDY NIE WYBIERAJCIE NOTUSA,ANI ZADNEGO DORADCY!!! Ci ludzie nawet wniosku poprawie nie potrafią wypełnić...

zgłoś
0
0
odpowiedz
Yana 2021-03-04 13:12 polecam
Ocena:
5,0

Dzień dobry, Polecam Panią Magdalenę Kondej-Aftyka, która pracuje generalnie w oddziale na Bukowińskiej. Bardzo uprzejma i miła osoba, która prowadziła cały ten mój proces, wszystko szybko i dokładnie było zrobione i dopilnowane. Przyjemnie mieć sprawę z osobą, która się zna na tym co robi i jak.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Rafał i Katarzyna 2021-02-25 11:59 polecam
Ocena:
5,0

Miałam przyjemność korzystać z usług Pani Kamili Śmiechowskiej w Szczecinie. Bardzo pomocna i profesjonalna osoba. Zawsze mogłam na Panią Kamilę liczyć, stały kontakt. Zawsze wszystko było realizowane sprawnie i jesteśmy bardzo z narzeczonym zadowoleni. Mamy teraz swoje wymarzone mieszkanie, polecam serdecznie.

zgłoś
0
2
odpowiedz
BDZ 2021-02-23 10:51 polecam
Ocena:
5,0

Gorąco polecam usługi notus w Katowice oddziale przy ul. Młyńskiej u Pani Bożena Chruscik za profesjonalizm i doskonałą obsługę do ostatniego kroku.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Wrocław 2021-02-20 10:35 nie polecam

U nas też koszmar!!!! Trzy miesiące w męczarni załatwiania. A w banku w którym podobno oni też nam złożyli (tylko coś bank nie widział) dostaliśmy kredyt w ciągu tygodnia. Unikajcie jak ognia!! Wrocław

zgłoś
0
1
odpowiedz
Mariusz 2021-02-10 11:30 polecam
Ocena:
5,0

Polecam NOTUS w Trójmieście, a dokładniej Panią Magdę Pawińską. Profesjonalne podejście do klienta, doskonały kontakt, godna zaufania, świetnie ocenia ryzyko i możliwości inwestycyjne. Pomogła zrealizować "bezboleśnie" 3 różne inwestycję, zawsze wybierając najkorzystniejszą ofertę.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Michał Walek 2020-12-31 15:35 polecam
Ocena:
5,0

Dwukrotnie korzystałem z usług Pana Konstantego Nolasa i z czystym sercem polecam jego wsparcie. Świetny, bezpośredni kontakt, doskonałe rozeznanie w szczegółach bieżącej oferty na rynku, ogromne poświęcenie w walce z bankami

zgłoś
0
0
odpowiedz
Karolka 2020-12-18 17:28 polecam
Ocena:
5,0

Witam , Polecam Notus Poznań a w szczególności Paną Jolantę Lubczyńską. Pani Jola towarzyszyła mi na każdym kroku współpracy z bankiem. Pełen profensjonalizm i zaangażowanie. Dobre pośrednicctwo to połowa sukcesu ale tylko i wyłacznie z ludźmi, którzy wiedzą co robią i mają wiedze a przede wszytskim doświadczenie i takim tez doświadczeniem kieruje się Pani Jola. Ocena najwyższ to jest 5, natomiast z całym szacunkiem dałabym nawet 100 :)))

zgłoś
0
2
odpowiedz
Katarzyna 2020-12-08 11:03 polecam
Ocena:
5,0

Miałam przyjemność korzystać z usług Pani Kamili Śmiechowicz w Szczecinie. Bardzo pomocna i profesjonalna osoba. Zawsze mogłam na Panią Kamilę liczyć, stały kontakt. Zawsze wszystko było realizowane sprawnie i jesteśmy bardzo z narzeczonym zadowoleni. Mamy teraz swoje wymarzone mieszkanie, polecam serdecznie.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Mariusz 2020-11-26 23:29 nie polecam

Kupiłem mieszkanie u dewelopera Echo w Warszawie, na siłę chcieli mi wcisnąć "eksperta" Notus. Sprzedawca u dewelopera straszył mnie, że jeśli nie skorzystam z usług "eksperta" Notus i nie dostanę kredytu to nie odzyskam wpłaconych pieniędzy. Umówiłem się z "ekspertem". Na wstępie zostałem poinformowany, że nie mam wyboru i muszę z nim współpracować, zaprezentował mi oferty kredytów. Twierdził, że te są najlepsze i najtańsze. Ogólnie czułem, że traktuje mnie jak idiotę. Gdy powiedziałem typkowi, że nie skorzystam to się zdziwił i oburzył. Wiedzy nie miał, podejście do klienta oceniam na 0. Poszedłem do innej firmy i dostałem kredyt bez straszenia, taki jaki chciałem. Metoda Notus jest prosta - straszyć klientów. Deweloper Echo niestety to też porażka, na siłę namawiali mnie na Notus. Brak słów. 0/10

zgłoś
0
0
odpowiedz
polon 2020-11-17 14:21 nie polecam
Ocena:
3,0

Do obsługi merytorycznej nie mam zastrzeżeń ale finalnie, zdecydowaliśmy się skorzystać z usług innego doradcy. Wtedy zachowują się trochę jak obrażone dzieci, bo nie nawiązaliśmy współpracy. Pan raczył mnie pouczac że tak się nie robi itd, ton rozmowy nieprzyjemny. Pomijam już że przypomniał sobie o nas po ok. 2-3 tygodniach od spotkania. Reasumując, nie polecam.

zgłoś
1
0
odpowiedz
Dominika 2020-11-06 09:32 polecam
Ocena:
5,0

Polecam Panią Jolantę Lubczyńską! Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. POLECAM w 100%!!!

zgłoś
0
2
odpowiedz
Aldona K. 2020-11-04 11:38 polecam
Ocena:
5,0

Polecam P.Justyne Trybek .Osoba bardzo ambitna i profesjonalna w swoim działaniu.Skutecznie przeprowadza całą procedurę związana z kredytem.Pomaga skompletować i wypełniać potrzebne dokumenty.Prawdziwy ekspert.Cala procedura trwała bardzo sprawnie i szybko.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Jakub 2020-11-02 21:58 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo serdecznie polecam Panią Jolantę Lubczyńską, oddział Poznań

zgłoś
0
1
odpowiedz
Katarzyna K. 2020-11-02 11:12 polecam
Ocena:
5,0

Serdecznie polecam pana Tomasza Nowak NOTUS Kraków! Mieliśmy duże szczęście spotykając przypadkiem pana Tomasza, który okazała się profesjonalnym i bardzo pomocnym doradcą kredytowym. Pan Tomasz nie tylko skutecznie przeprowadził naszą procedurę kredytową, ale również pomagał w kontaktach z deweloperem i bankiem nawet po podpisaniu umowy kredytowej. Dzięki niemu proces kupna nowego mieszkania przebiegał bez stresu i dużego wysiłku z naszej strony. Pan Tomasz jest osobą, która lubi swoją pracę a jego pomoc sięga o wiele dalej niż można było by oczekiwać.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ewa 2020-10-24 13:01 nie polecam
Ocena:
1,0

Nie polecam. Pan w oddziale Notusa miły i co z tego. Na tym koniec zalet. Wiedza jak i prowadzenie sprawy zostawia wiele do życzenia. WIELE. Dobre warunki dla klienta? Obce pojecie w Notus.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kamila 2020-10-24 12:43 nie polecam

Brak podstawowej wiedzy. Naciąganie na dodatkowe oplaty. Awanse pracowników idą tam chyba po znajomosci, niestety ZASTĘPCA DYREKTORA nie popisał się profesjonalizmem więc skąd takie stanowisko. Bawienie się cudzymi pieniędzmi . Ale kogo to obchodzi. Przecież to klientowi przepada zadatek, a nie Panu za biurkiem któremu się wydaje że coś wie. Kujawsko pomorskie

zgłoś
0
0
odpowiedz
KS 2020-10-22 20:27 nie polecam

Tragedia!!!!! Zero wiedzy. Zero możliwoßci. Pseudo eksperci chyba z lapanki. Nawet zdolnoßci nie potrafia obliczyç a co dopiero sprawdzić KW czy w czymś doradzić!!!Nie polecam straciłem 2 miesiace na biciu piany i włażeniu mi w d...e a na końcu sie dowiedzialem ze Ekspert zapyta koordynatorki dlaczego nie dostalem kredytu bo on nie wie. Tyle ze koordynatorka malo zorientowana. Poszedlem do innego banku i dostalem pelna kwotę jaka chcialem bez żadnego problemu. Dom jest już mój. Pan Przemyslawz Poznania jeszcze raz powtorzę tragedia!!!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Eliza 2020-10-22 13:14 nie polecam

To tylko strata czasu . Jest dużo lepszych doradców . Patrzcie na opinie i radzę tam wogole nie iść bo masakra . Informacje musiałam wyciągać wręcz z pani . A kredyt który mi zaproponowała to by chyba jeszcze moje dzieci płaciły . Odradzam

zgłoś
0
0
odpowiedz
ania 2020-10-05 20:01 nie polecam

Nie polecam!!! Chcesz kupic mieszkanie to omijajcie ich szerokim lukiem!!!Pan doradca w tak duzej firmie obliczal moja zdolnosc kredytowa na podstawie kalkulatora w goglach :D Mieszkanie mialam zarezerwowane, wszystko wyliczone na podstawie informacji ze wczesniejszych spotkan a na spotkaniu juz konkretnym doradca poinformowal mnie, ze moja zdolnosc spadla przez Pandemie w co ciezko mi bylo uwiezyc bo moja firma nie odczula kryzysu ale coz Pan doradca zna sie lepiej zna rynek ale jednak nie moglam uwiezyc ze przy wysokim wkladzie 40% bank mi nie da kredytu szybko zadzwonilam na infolinie do ING i uzyskalam informacje w 10 min, ze mam duzo wyzsza zdolnosc niz chcialam a Pan z Notusa zanizyl mi o 120tys. Trafilam do innej firmy we Wroclawiu i teraz czekam na odbior kluczy. Zalecenia: idziesz do Notusa to tez na wszelki wypadek idz do innej firmy, zeby sprawdzic czy nie wprowadzaja Ciebie w błąd.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Karolina 2020-09-30 10:52 nie polecam
Ocena:
1,0

Na początku wszystko ładnie pięknie. Niestety później wniosek żyje sam sobie kompletnie nie monitorowany, jak człowiek sam nie do pyta to pośrednik już w ogóle tego nie zrobi tylko zbywa że wsystko jest w porządku. Naliczona bardzo dużą prowizja która można było bankiem wynegocjowac. Odradzam. Nie polecam. Strata nerwów i pieniędzy. Oddział Bydgoszcz.

zgłoś
0
1
odpowiedz
Paula 2020-09-14 17:52 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Doradcę mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. Opieka podczas zbierania, kompletacji i prawidłowości wypełnianych dokumentów ale także podczas podpisywania umowy kredytowej w banku oraz w trakcie jej trwania. POLECAM w 100%!!! Doradca Konstanty Nolas, miasto Wrocław.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kamil 2020-09-13 22:16 polecam
Ocena:
5,0

Serdecznie polecam współpracę z Panem Grzegorzem Sitkiem (Kraków, al. Pokoju). Fachowiec z najwyższej półki, mega profesjonalizm i doświadczenie. Odpowie na każde pytanie i wszystko konkretnie wytłumaczy. Proces uzyskania kredytu hipotecznego przeszedł bardzo szybko i bez żadnego problemu. Polecam w 100%.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Paula 2020-09-10 14:14 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Doradcę mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. Opieka podczas zbierania, kompletacji i prawidłowości wypełnianych dokumentów ale także podczas podpisywania umowy kredytowej w banku oraz w trakcie jej trwania. POLECAM w 100%!!!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Szymon 2020-09-09 17:11 nie polecam
Ocena:
2,0

Ja nie polecę. Przez telefon nic nie powiedzą o warunkach tylko usilnie namawiają by przyjść. Czyli nie znają ofert skoro przez telefon nic nie powiedzą

zgłoś
0
0
odpowiedz
Monika 2020-08-24 19:23 polecam
Ocena:
5,0

Polecam Oddział we Wrocławiu Panią Beatę Bekesza - Pani pełna pasji i profesjonalizmu. Rzeczowo i bardzo szczegółowo powiadomiła mnie o możliwościach wzięcia kredytu na dom. Serdecznie polecam. osobiście jestem bardzo zadowolona z umówionego spotkania jak i informacji przekazywanych po spotkaniu na maila.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Zażenowana 2020-08-10 19:06 nie polecam

Najgorszy doradca kredytowy jakiego świat widział p. Beata; jeśli ona ma Was reprezentować to już lepiej aby dziecko w piaskownicy dostało taką możliwość. Brak wiedzy (pomimo wielu lat doświadczenia), kompetencji, zaangażowania, potrafi nawet okłamać osobę dla której świadczy usługi co jest po prostu nie do zaakceptowania, zła komunikacja miedzy bankiem a nią i co daje opłakane skutki dla potencjalnego Klienta. Żałuję, że skorzystałam z jej usług gdyż na pewno lepiej osobiście bez żadnego doświadczenia ogarnęłabym temat. Najfajniejsza chwila w życiu "kupno swojego mieszkania" staję się "dramatem" który prosisz aby się już skończył. Dzięki tej pani która wzięła od banku ponad 12 tys. prowizji jeszcze raz grubo podkreślę najgorszy (na pewno nie doradca) kredytowy tym samym takie samo zdanie o firmie. Zastanawiam się czy nie wytoczyć im procesu cywilnego za poniesione dodatkowe koszty, nie dotrzymanie terminów i jeszcze coś bym na pewno znalazł. p Beata oddział Warszawa, Aleje Jerozolimskie

zgłoś
0
0
odpowiedz
Aleksandra K. 2020-08-10 07:11 polecam
Ocena:
5,0

Polecam serdecznie współpracę z firmą NOTUS FINANSE, a szczególnie Panią Barbarę Twardowską. Przechodziliśmy przez proces udzielania kredytu hipotecznego dwa razy, za każdym razem z pomocą Pani Barbary. Jest to osoba rzetelna, znająca się w swojej branży jak nikt inny. Szalenie pomocna, przez cały proces udzielania kredytu czuliśmy się zaopiekowani, z każdym problemem, pytaniem, wątpliwością mogliśmy się do Pani Barbary zgłosić, nigdy nie odmówiła pomocy, zawsze doradzała i analizowała z Nami dany temat. Przeprowadziła Nas przez trudna drogę kredytowa krok po kroku tłumacząc kolejne etapy/ decyzję. Była obecna przy podpisywaniu kredytu, tłumacząc wszystkie procedury. Nawet w dobie pandemii, czasie trudnym w załatwieniu pewnych spraw, brakiem możliwości spotkań osobistych, byliśmy w stałym kontakcie z Panią Barbara, przeprowadzaliśmy videokonferencję na której omawialiśmy bieżące zalatwienia. Śmiało mogę napisać, że dla Pani Barbary nie ma rzeczy niemożliwych sfinalizuje każda sprawę ! My braliśmy kredyt w Krakowie, ale wiem ze Pani Barbara przyjmuje zlecenia również z innych miast. Za zgodą podaję numer telefonu. Z czystym sumieniem polecam ! Twardowska Barbara- 785 992 462

zgłoś
0
0
odpowiedz
Marcin 2020-08-03 13:12 nie polecam

Nie polecam, oddział w Lublinie. Porażka, na każdym kroku błędy w dokumentacji. Gdy już była umówiona wizyta w banku na podpisanie umowy okazało się że jest źle wypełniona umowa co do wysokości wkładu i transz kredytów. Porażka.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Marcin 2020-07-31 13:12 polecam
Ocena:
5,0

Serdecznie polecam korzystanie z usług jakie świadczy Notus Ja miałem przyjemność współpracy z Panią Jolantą Lubczyńską (Poznań), która co tu dużo mówić wykazała się pełnym profesjonalizmem i aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem domku :) Jeszcze raz dziękuję!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Zoriana 2020-07-26 01:03 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo kompetentni w pytaniach doradztwa kredytu hipotecznego , dobra wiedza na temat oferty banków i ich dopasowanie do wymagań klienta . BARDZO zadowoleni ze współpracy z Panem Krzysztofem S. Kraków al.Pokoju , wszystko zawsze dopilnowane i załatwione na czas , serdecznie POLECAM!!!

zgłoś
0
0
odpowiedz
J23 2020-07-21 09:33 nie polecam

Szkoda tracić czas na pośredników, którzy nie bardzo się orientują w temacie. Z doświadczenia proponuję zwrócić się do konkretnego banku. NOTUS - PORAŻKA

zgłoś
0
0
odpowiedz
Czarek 2020-07-01 15:47 polecam
Ocena:
5,0

My z żoną bylismy załawieni profesjonalnie. Spotkania o czasie, kontakt emailowy, smsowy, nawet na whats up. Prowadzeni bylismy od samego początku. Spotkania w banku były umawiane bardzo blisko naszego domu. Kredyt już się spłaca. Notus we Wrocławiu przy ul. Podwale

zgłoś
0
0
odpowiedz
Bartek 2020-06-22 16:25 nie polecam

Nie polecam. Pan Mateusz M. Umawia się na kontakt, dzwoni godzinę po czasie umowionego spotkania i zaczyna coś kręcić. Nie powierzę kredytu na 800000 osobie, która nie może wysłać SMS z informacją, że coś wyskoczyło. Profesjonalizm 0².

zgłoś
0
0
odpowiedz
Paweł 2020-06-09 10:33 nie polecam

Nie Polecam jak zadzwoniłem było wszystko ok a później miał ktoś oddzwonić to nic. Po dniu oddzwonili i się tłumaczyli później znowu pan miał zadzwonić to do tej pory nie oddzwonił. Jednym słowem nie polecam.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Maciej 2020-05-29 22:04 nie polecam

Niestety, trafiłem do tych cwaniaków z oddziału przy Alejach Jerozolimskich. Miła i sympatyczna pani w wieku około 40 lat zapewniała mnie, że wszystko będzie dobrze. Początki już były słabe, spóźniła się na pierwsze spotkanie. Ale pomyślałem, że każdemu się zdarza. Dostaliśmy do niej kontakt od dewelopera. Ogólnie współpraca bardzo słaba. Oddzwaniała po 2 dniach, nie dotrzymywała słowa, prawie trzy miesiące w bólu załatwialiśmy z nią kredyt.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Przemek 2020-05-27 18:03 polecam
Ocena:
5,0

Notus Kraków Nowy Kleparz. Ja jestem więcej niż zadowolony ze współpracy z Panią Barbarą Twardowską. Pomagała mi uzyskać kredyty przy zakupie kilku nieruchomości na przestrzeni ostatnich kilku lat i za każdym razem współpraca przebiegała wzorowo. Wszystko jest zawsze dopilnowane i załatwione na czas. Jest to osoba która niejednokrotnie robi jeszcze więcej niż by się oczekiwało, dzięki czemu przez cały proces przyznawania kredytu czułem się bezpiecznie i fachowo obsłużony. Zdecydowanie polecam!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Agata J 2020-05-27 15:28 polecam
Ocena:
5,0

Ja jestem BARDZO zadowolona . Moją doradczynią była Pani Emilia Świderska , którą serdecznie chciałam wszystkim polecić . Ta Pani i jej pracownica Pani Oliwia wykonały ogrom pracy z której jestem niezwykle zadowolona . Notus a szczególności te dwie Panie pomogły mi w doborze kredytu jak najkorzystniejszego dla mnie , naprawdę bardzo polecam

zgłoś
0
0
odpowiedz
Justyna 2020-05-26 15:33 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo polecam doradcę finansowego z Notus Finanse Panią Barbarę Twardowską. Dzięki pomocy Pani Basi kupiliśmy już dwa mieszkania i dom. Pani Basia jest ekspertem w swojej dziedzinie, czuliśmy się dobrze zaopiekowani od pierwszego spotkania, wyręczyła nas w wielu kwestiach związanych z ubieganiem się o kredyt. Pani Basia zawsze rzetelnie przygotowywała niezbędne dokumenty, doradzała przy wyborze optymalnego rozwiązania. Jeżeli mamy jakiekolwiek wątpliwości, wiemy że można do niej zadzwonić o każdej godzinie. Branie kredytów z pomocą Pani Basi to czysta przyjemność.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Dawid 2020-05-24 09:56 polecam
Ocena:
5,0

Polecam skorzystanie z pomocy od Pani Bogumiły Mielczarkowskiej we Wrocławiu. Mi również polecano i nie zawiodłem się. Pani Bogumiła pomogła nam przy wzięciu kredytu, widać bardzo duże doświadczenie, pełen profesjonalizm, wszystko nam wytłumaczyła i poprowadziła nas przez cały proces nawet w trakcie epidemii gdzie cokolwiek było ciężko załatwić, zostało doprowadzone do końca. Świetny kontakt, bardzo sympatycznie, miło wspominamy :)

zgłoś
0
0
odpowiedz
klient 2020-05-18 15:15 nie polecam
Ocena:
2,0

Niby wszystko w porządku, ale doradca na którego trafiliśmy bardzo "zakręcony",wysyłał nie właściwe symulacje a kiedy przyszło do podpisania umowy z bankiem, nie rzetelnie zapoznał się z treścią umowy :( Nie polecam

zgłoś
0
0
odpowiedz
Maria 2020-05-14 00:46 nie polecam

Niestety ja nie polecam czekam na zakończenie transakcji przez panią Michalinę już od października. Przeszła mi okazja życia obok nosa bo ktoś niekompetentny nie potrafi nic załatwić. Żenada nie wchodźcie w tą firmę. Partacze nie doradcy. Ciągle donosiłam dokumenty bo termin ważności upłyną a i tak g... Z tego. ODRADZAM

zgłoś
0
0
odpowiedz
Jan K. 2020-03-31 14:51 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo polecam, profesjonalizm, zaangażowanie, dobra wiedza na temat oferty banków, dopasowanie oferty i sprawny przepływ informacji na każdym etapie - pośrednik p. Marcin (Wrocław)

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kasia 2020-02-16 16:29 polecam
Ocena:
5,0

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Bogumiłą M. (Wrocław) i polecam osobom chcącym wziąc kredyt hipoteczny. Pani Bogumiła charakteryzuje się znajomością ofert bankowych oraz ich konkurencyjnością, zrozumieniem zapisów w umowie i chętnym tłumaczeniem wszystkich wątpliwych kwestii. Skorzystanie z pośrednictwa pozwoliło mi zrozumieć zapisy w umowie jak również zaoszczędzić czas związany z koniecznym wypełnianiem oraz dostarczaniem niezbędnych dokumnetów.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kuba 2020-02-05 12:36 polecam
Ocena:
5,0

Obsługiwał mnie Pan Michał G. . Mega profesjonalne podejście, bardzo szybko i sprawnie zalatwiony temat . Obawiałem się, masy biegania i papierologii A okazało się , że doradca zalatwil wszytsko i jedyne do czego byłem potrzebny to złożenie podpisu. Bardzo polecam

zgłoś
0
0
odpowiedz
Hipoteczny 2020-02-04 22:50 nie polecam
Ocena:
1,0

Masakra.... ręce opadają:( faktycznie dałem się nabrać i kur...miało być 3 tygodnie a jest 3ci miesiąc. Musiałem rozmawiać z kierownikiem bo zadatek prawie poszedł w piz....u. Na całe szczęście pytałem u innych polecanych doradców i oprocentowanie OK. Co mnie tknelo że nie wybrałem ludzi z polecenia? Gość miał gadane a ja kilometr do Niego zamiast 8km. Stwierdziłem,że skoro wyliczenia są podobne to raczej będzie OK. Nie polecam wogole, odradzam bo tylko na dyplomatycznych rozmowach się kończy. Może ja trafiłem na doradcę z dupy, ale niestety chyba nie.... jest tam niewielu takich co naprawdę mają wiedzę, ehh. Poczytajcie inne fora, tylko potwierdzają moja teorię. Niestety nawet nie mogłem się wycofać że względu na terminy a zaufalem za bardzo...i dałem się zrobić w jajo,ale...pierwszy i ostatni raz w NoTUSIE...

zgłoś
0
0
odpowiedz
Agnieszka 2020-01-31 22:37 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo polecam! Ludzie tam wiedza co robią, pełen profesjonalizm. Nie wiem czy bez nich kupiłabym mieszkanie tak szybko i bez problemów formalnych. Świetnie wyjaśnione wszystkie niuanse ofert poszczególnych banków, wybrana rzeczywiście najbardziej korzystna. Polecam!

zgłoś
0
0
odpowiedz
Halina 2020-01-16 16:44 nie polecam
Ocena:
1,0

Swietni w lowieniu klienta gorzej z procesem i terminami. Nie polecam.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Monika 2020-01-13 22:43 polecam
Ocena:
5,0

Firma to ludzie. Ja trafiłam na cudownego pracownika. Doradził, przedstawił różne propozycje, dał czas do namysłu. Był cierpliwy, odpowiadał na tysiące pytań. Radził się innych, abyśmy nie popełnili błędów. Będąc na urlopie za granicą, odbierał telefony... Dzięki niemu mam wspaniały dom. Kamil Pankowski, dziękuję "mój czarodzieju".

zgłoś
0
0
odpowiedz
Ola 2020-01-13 19:28 polecam
Ocena:
5,0

Polecam doradcę panią Michalinę K .

zgłoś
0
0
odpowiedz
poszkodowany przez notus 2019-10-03 08:27 nie polecam

odradzam nie polecam władowali mnie w długi a przeciągali to w nieskończoność na koniec zadzwonili do sprzedającego że za niska kwota sprzedaży

zgłoś
0
0
odpowiedz
Monika 2019-09-24 20:57 nie polecam

Szanowni Państwo, proszę omijać tę organizację. Straciliśmy ponad 400 zł za wycenę , kredytu nie dostaliśmy , mało brakowało a stracilibyśmy zadatek wpłacony na nieruchomość. Pracownicy w ogóle nie sprawdzają dostarczanych dokumentów, tylko przeliczają zdolność kredytową klientów. Radzę iść bezpośrednio do banków. W rezultacie okażę się, ze jest to krótsza i bezpieczniejsza droga. Straciliśmy bardzo dużo czasu na bieganie w celu uzyskania kredytu, wówczas byle gdzie, nawet na najgorszych warunkach, byle dostać i nie stracić zadatku. MASAKRA

zgłoś
0
1
odpowiedz
NW 2019-07-02 14:34 nie polecam

Bzdura. Szczerze odradzam, sparzyłam się 3 razy. Także szanse dawałam, ale przede wszystkim pamiętajcie, że to nie są DORADCY, tylko zwykli SPRZEDAWCY. Bez wiedzy, z łapanki i bez przeszkolenia, mają powiedzieć że zdolność jest (nawet jak jest lewie lub całkiem nie), abyś podpisał umowę przedwstępną, a potem wziął cokolwiek, na najgorszych warunkach i najwyższej prowizji. Mi ostatnio pośrednik przez miesiąc nie przekazała decyzji odmownej, na jej 6 pewnych ofert w 5 przypadkach była odmowa, a to dlatego, że banki nie weryfikują tylko zarobków, tylko wiele innych czynników. Chcesz kredyt - sprawdź w internecie który bank oferuje najlepsze oferty i idź do banku. Na miejscu się wszystkiego dowiesz, bez kręcenia.

zgłoś
0
0
odpowiedz
magdalena 2017-08-26 18:53 polecam
Ocena:
5,0

trafiłam do nich z polecenia koleżanki. był to bardzo dobry wybór. dzięki temu wiem, że biorąc kredyt skorzystałam z najkorzystniejszej możliwej opcji

zgłoś
0
0
odpowiedz
magda 2017-08-20 14:52 polecam
Ocena:
5,0

Bardzo profesjonalne podejście do każdego klienta. czułam się naprawdę świetnie obslużona.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Martyna 2017-07-30 16:45 polecam
Ocena:
5,0

W Notusie pracują bardzo ambitni ludzie. Wiedzą, co robią. Właśnie dzięki nim bez problemu otrzymałam wymarzony kredyt na mieszkanie.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Kaziu 2017-07-13 20:08 polecam
Ocena:
5,0

Korzystałem z ich doradztwa finansowego trzy lata temu jak brałem kredyt na dom. Mogę wszystkim polecić.

zgłoś
0
0
odpowiedz
Asia 2017-06-28 20:02 polecam
Ocena:
5,0

Dobre pośrednictwo to podstawa. Dzięki temu możemy naprawdę sporo zaoszczędzić na dobrym kredycie.

zgłoś
0
0
odpowiedz
dodaj opinie

Oddziały Notus

szukajpokaż na mapie
listawyświetl listę


Klient zainteresowany np. kredytem hipotecznym ma spore możliwości – taki produkt znajduje się w ofercie każdego działającego na polskim rynku banku. To oznacza konieczność porównania poszczególnych ofert, co wcale nie jest proste. Dlaczego warto umówić się na spotkanie z ekspertem finansowym Notus? Korzyści jest wiele: po przeprowadzeniu wywiadu dotyczącego aktualnej sytuacji finansowej klienta, specjalista przedstawi, który kredyt hipoteczny korzystniejszy jest wśród porównywanych. Specjalista pomoże też określić walutę, w jakiej kredyt zostanie uruchomiony, oraz wytłumaczy, dlaczego porównywanie kredytów i pożyczek pod względem oprocentowania nie zawsze pozwala wybrać najtańszy produkt.

Osoby zainteresowane kredytami hipotecznymi często zastanawiają się, czy nie zarabiają zbyt mało, aby złożony przez nich wniosek kredytowy został rozpatrzony pozytywnie. Jeżeli zadajesz sobie takie pytanie, to koniecznie powinieneś umówić się na spotkanie z specjalistą finansowym zatrudnionym w Notus, a to dlatego, że podczas takiego spotkania dowiesz się jak poprawić swoją zdolność kredytową. Poprawiając swoją zdolność kredytową, masz szansę zakupić wymarzone mieszkania lub działkę pod budowę domu. Specjalista, z którym się spotkasz, wyliczy również Twoją aktualną zdolność kredytową, dzięki czemu dowiesz się, jaką kwotę możesz aktualnie otrzymać tytułem kredytu hipotecznego.

Oferta Notus nie sprowadza się wyłącznie do porównywania kredytów hipotecznych. Eksperci finansowi są w stanie równie skutecznie pomóc klientom zainteresowanym kredytami konsolidacyjnymi. Masz problem ze spłatą wszystkich zobowiązań? Zamiast czekać na wypowiedzenie poszczególnych umów kredytowych, możesz bezpłatnie umówić się na spotkanie z specjalistą finansowym. Podczas takiego spotkania dowiesz się, czy masz szansę zamienić kilka dotychczas spłacanych kredytów w jeden tańszy. Jeżeli potrzebujesz dodatkowej gotówki, wystarczy, że poinformujesz o tym eksperta – uwzględni on tę informację, porównując kredyty konsolidacyjne, a następnie wskaże Ci najkorzystniejszą dla Ciebie ofertę.

Niewątpliwą zaletą Notus Finanse S.A. jest to, że zatrudnia on wszechstronnych ekspertów finansowych. Specjaliści mają obszerną wiedzę nie tylko na temat kredytów, lecz także inwestycji, oszczędzania i ubezpieczeń. Umawiając się na spotkanie z Notus, klient otrzyma analizę swojej aktualnej sytuacji finansowej, a także pozna najlepsze rozwiązania inwestycyjne lub takie, które pozwolą mu zabezpieczyć życie jego najbliższych. Pomagając w wyborze najkorzystniejszej oferty, ekspert uwzględni potrzeby swojego rozmówcy. Chcesz oszczędzać z myślą o emeryturze? Potrzebujesz długofalowego planu oszczędzania? Zastanawiasz się, jak inwestować z zyskiem w fundusze inwestycyjne? A może chcesz zabezpieczyć przyszłość swojego dziecka, korzystając z polisy posagowej? Ekspert Notus rozwieje Twoje wątpliwości i będzie służył radą przy wyborze każdego produktu.

Firmy starają się, aby ich oferta była kompleksowa. Z tego względu poza obsługą klientów indywidualnych, Notus pomaga również klientom biznesowym. Przedsiębiorcy mogą liczyć, że umawiając się na spotkanie, wybiorą najkorzystniejszą ofertę leasingu lub kredytu obrotowego. Ponieważ potrzeby właścicieli firm są różne, Notus współpracuje z wieloma podmiotami mającymi w swojej ofercie produkty przeznaczone dla podmiotów gospodarczych. Poza bankami, mowa choćby o firmach leasingowych. W rezultacie podczas spotkania klient może zdobyć wiedzę na temat np.: kredytów obrotowych i inwestycyjnych, a także faktoringu z regresem, pełnego i odwrotnego oraz różnych form leasingu. Ponieważ w ostatnich latach alternatywą dla produktów bankowych są dotacje europejskie, eksperci Notus są w stanie przedstawić ofertę dotacji na lata 2014-2020 i podpowiedzieć, jak starać się o takie wsparcie finansowe. Zdecydowanym klientom eksperci firmy Notus pomagają wypełnić dokumenty. To konkretna korzyść – oszczędność czasu i sporej ilości nerwów.

Warto przeczytać

Czy pomoc doradcy kredytowego jest płatna?Czy pomoc doradcy kredytowego jest płatna?

Chcesz sprawdzić swoją zdolność kredytową i otrzymać szczegółowe informacje o wszystkich dostępnych w ofertach banków kredytach hipotecznych? Skorzystanie z pomocy doradcy finansowego będzie dobrym rozwiązaniem – [...]

Raty równe czy malejące - jakie wybraćRaty równe czy malejące - jakie wybrać

Przed osobami zaciągającymi kredyt hipoteczny stoi wiele dylematów. Wszystkie wiążą się ze zdolnością kredytową, czyli zdolnością do spłaty całkowitej kwoty zaciągniętego zobowiązania wraz z odsetkami. Chociaż istotną rolę odgrywa [...]

Jak przygotować się do spotkania z doradcą kredytowymJak przygotować się do spotkania z doradcą kredytowym

Doradcy finansowi to niezależni specjaliści mający szeroką wiedzę na temat produktów finansowych. Klienci, którzy skorzystają z pomocy takich ekspertów, mogą liczyć, że podpiszą z bankiem korzystną umowę o kredyt [...]

Ranking kredytów hipotecznych na mieszkanieRanking kredytów hipotecznych na mieszkanie

Ranking kredytów hipotecznych dedykowany jest osobom, które chcą zrealizować marzenia o własnym domu lub mieszkaniu, ale nie mają wystarczających środków. Składając wniosek w banku, mogą liczyć na solidne wsparcie [...]

Porównanie rat kredytów hipotecznychPorównanie rat kredytów hipotecznych

Chcesz zrealizować swoje plany związane z zakupem mieszkania, domu lub działki pod budowę nieruchomości? Chociaż posiadasz zgromadzone oszczędności, kapitał nie jest wystarczający, aby we własnym zakresie sfinansować 100 proc. wartości [...]

Kredyt na budowę domuKredyt na budowę domu

Coraz częściej decydujemy się przenieść się z mieszkań do domów. Chociaż spore grono wybiera przede wszystkim domy z rynku wtórnego, sporą popularnością cieszy się budowa nieruchomości od podstaw. Taką opcję wybierają przede [...]