1. Hipoteka360/
  2. Eksperci finansowi/
  3. Notus

Notus Opinie i oddziały

Notus

NOTUS Finanse S.A.

ul. Marszałkowska 76
00-517 Warszawa

Szukaj Szukaj oddziału

Opinia klientów: 3,3 / 5

2289 oceny, 48 opinii
+Dodaj opinie
Telefon Bezpłatna konsultacja
Zostaw swój numer telefonu.
Ekspert oddzwoni bezpłatnie.
69 oddziałów
65 miast

Oddziały Notus »


Umów spotkanie »
Notus Finanse S.A. należy do największych firm finansowych w Polsce. Historia tej firmy zaczęła się w 2004 r. To właśnie wówczas przyszli założyciele Notus – grupa pięciu osób fizycznych – zauważyli, że coraz więcej osób zainteresowanych produktami banków, funduszy inwestycyjnych czy ubezpieczycieli ma problem z wyborem konkretnej propozycji, a to z uwagi na szeroką ofertę takich podmiotów. Notus Finanse SA zrodził się zatem z potrzeby – specjaliści finansowi zatrudnieni w firmie mają pomagać klientom w podejmowaniu optymalnych decyzji finansowych. Zaufanie, jakim osoby poszukujące najlepszych kredytów czy produktów inwestycyjnych czy ubezpieczeń, obdarzyli firmę Notus, przełożyło się na jej dynamiczny rozwój. Aktualnie Notus może pochwalić się posiadaniem oddziałów na terenie całej Polski. Łącznie w oddziałach pracuje ponad 800 specjalistów, którzy podczas spotkań z klientami opowiadają o produktach bankowych i pomagają wybrać najlepszą ofertę. Jak można przeczytać na stronie internetowej firmy: „Misją NOTUS jest obiektywna pomoc w wyborze najlepszej oferty z szerokiej palety produktów finansowych, z uwzględnieniem przede wszystkim potrzeb i oczekiwań Klienta”. Wartości, którymi firma kieruje się na co dzień, mają odzwierciedlenie w jej nazwie – „notus” po łacinie znaczy „zaufany”. Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, specjaliści finansowi Notus w swojej codziennej pracy stosują rekomendowany przez Komisję Nadzoru Finansowego Kanon Dobrych Praktyk Rynku Finansowego. Ponieważ firma współpracuje z wieloma bankami, funduszami inwestycyjnymi i towarzystwami ubezpieczeniowymi, pracujący dla niej eksperci finansowi mają stały dostęp do licznych produktów. W rezultacie mogą pomóc każdemu zgłaszającemu się do nich klientowi, oferując produkt, który będzie odpowiadał jego potrzebom i oczekiwaniom. Notus nie pobiera od klientów opłat za świadczoną pomoc. więcej  »

Opinie o ekspertach z Notus

Oddziały Notus

Informacje o Notus
Warto sprawdzić
Do obsługi merytorycznej nie mam zastrzeżeń ale finalnie, zdecydowaliśmy się skorzystać z usług innego doradcy. Wtedy zachowują się trochę jak obrażone dzieci, bo nie nawiązaliśmy współpracy. Pan raczył mnie pouczac że tak się nie robi itd, ton rozmowy nieprzyjemny. Pomijam już że przypomniał sobie o nas po ok. 2-3 tygodniach od spotkania. Reasumując, nie polecam.
niepoleca Ocenił(a) na: 3,0
polon 17-11-2020 14:21
Polecam Panią Jolantę Lubczyńską! Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. POLECAM w 100%!!!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Dominika 06-11-2020 09:32
Polecam P.Justyne Trybek .Osoba bardzo ambitna i profesjonalna w swoim działaniu.Skutecznie przeprowadza całą procedurę związana z kredytem.Pomaga skompletować i wypełniać potrzebne dokumenty.Prawdziwy ekspert.Cala procedura trwała bardzo sprawnie i szybko.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Aldona K. 04-11-2020 11:38
Bardzo serdecznie polecam Panią Jolantę Lubczyńską, oddział Poznań
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Jakub 02-11-2020 21:58
Serdecznie polecam pana Tomasza Nowak NOTUS Kraków! Mieliśmy duże szczęście spotykając przypadkiem pana Tomasza, który okazała się profesjonalnym i bardzo pomocnym doradcą kredytowym. Pan Tomasz nie tylko skutecznie przeprowadził naszą procedurę kredytową, ale również pomagał w kontaktach z deweloperem i bankiem nawet po podpisaniu umowy kredytowej. Dzięki niemu proces kupna nowego mieszkania przebiegał bez stresu i dużego wysiłku z naszej strony. Pan Tomasz jest osobą, która lubi swoją pracę a jego pomoc sięga o wiele dalej niż można było by oczekiwać.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Katarzyna K. 02-11-2020 11:12
Nie polecam. Pan w oddziale Notusa miły i co z tego. Na tym koniec zalet. Wiedza jak i prowadzenie sprawy zostawia wiele do życzenia. WIELE. Dobre warunki dla klienta? Obce pojecie w Notus.
niepoleca Ocenił(a) na: 1,0
Ewa 24-10-2020 13:01
Brak podstawowej wiedzy. Naciąganie na dodatkowe oplaty. Awanse pracowników idą tam chyba po znajomosci, niestety ZASTĘPCA DYREKTORA nie popisał się profesjonalizmem więc skąd takie stanowisko. Bawienie się cudzymi pieniędzmi . Ale kogo to obchodzi. Przecież to klientowi przepada zadatek, a nie Panu za biurkiem któremu się wydaje że coś wie. Kujawsko pomorskie
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Kamila 24-10-2020 12:43
Tragedia!!!!! Zero wiedzy. Zero możliwoßci. Pseudo eksperci chyba z lapanki. Nawet zdolnoßci nie potrafia obliczyç a co dopiero sprawdzić KW czy w czymś doradzić!!!Nie polecam straciłem 2 miesiace na biciu piany i włażeniu mi w d...e a na końcu sie dowiedzialem ze Ekspert zapyta koordynatorki dlaczego nie dostalem kredytu bo on nie wie. Tyle ze koordynatorka malo zorientowana. Poszedlem do innego banku i dostalem pelna kwotę jaka chcialem bez żadnego problemu. Dom jest już mój. Pan Przemyslawz Poznania jeszcze raz powtorzę tragedia!!!
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
KS 22-10-2020 20:27
To tylko strata czasu . Jest dużo lepszych doradców . Patrzcie na opinie i radzę tam wogole nie iść bo masakra . Informacje musiałam wyciągać wręcz z pani . A kredyt który mi zaproponowała to by chyba jeszcze moje dzieci płaciły . Odradzam
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Eliza 22-10-2020 13:14
Nie polecam!!! Chcesz kupic mieszkanie to omijajcie ich szerokim lukiem!!!Pan doradca w tak duzej firmie obliczal moja zdolnosc kredytowa na podstawie kalkulatora w goglach :D Mieszkanie mialam zarezerwowane, wszystko wyliczone na podstawie informacji ze wczesniejszych spotkan a na spotkaniu juz konkretnym doradca poinformowal mnie, ze moja zdolnosc spadla przez Pandemie w co ciezko mi bylo uwiezyc bo moja firma nie odczula kryzysu ale coz Pan doradca zna sie lepiej zna rynek ale jednak nie moglam uwiezyc ze przy wysokim wkladzie 40% bank mi nie da kredytu szybko zadzwonilam na infolinie do ING i uzyskalam informacje w 10 min, ze mam duzo wyzsza zdolnosc niz chcialam a Pan z Notusa zanizyl mi o 120tys. Trafilam do innej firmy we Wroclawiu i teraz czekam na odbior kluczy. Zalecenia: idziesz do Notusa to tez na wszelki wypadek idz do innej firmy, zeby sprawdzic czy nie wprowadzaja Ciebie w błąd.
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
ania 05-10-2020 20:01
Na początku wszystko ładnie pięknie. Niestety później wniosek żyje sam sobie kompletnie nie monitorowany, jak człowiek sam nie do pyta to pośrednik już w ogóle tego nie zrobi tylko zbywa że wsystko jest w porządku. Naliczona bardzo dużą prowizja która można było bankiem wynegocjowac. Odradzam. Nie polecam. Strata nerwów i pieniędzy. Oddział Bydgoszcz.
niepoleca Ocenił(a) na: 1,0
Karolina 30-09-2020 10:52
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Doradcę mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. Opieka podczas zbierania, kompletacji i prawidłowości wypełnianych dokumentów ale także podczas podpisywania umowy kredytowej w banku oraz w trakcie jej trwania. POLECAM w 100%!!! Doradca Konstanty Nolas, miasto Wrocław.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Paula 14-09-2020 17:52
Serdecznie polecam współpracę z Panem Grzegorzem Sitkiem (Kraków, al. Pokoju). Fachowiec z najwyższej półki, mega profesjonalizm i doświadczenie. Odpowie na każde pytanie i wszystko konkretnie wytłumaczy. Proces uzyskania kredytu hipotecznego przeszedł bardzo szybko i bez żadnego problemu. Polecam w 100%.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Kamil 13-09-2020 22:16
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Doradcę mogę polecić każdej osobie potrzebującej kredytu. Opieka podczas zbierania, kompletacji i prawidłowości wypełnianych dokumentów ale także podczas podpisywania umowy kredytowej w banku oraz w trakcie jej trwania. POLECAM w 100%!!!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Paula 10-09-2020 14:14
Ja nie polecę. Przez telefon nic nie powiedzą o warunkach tylko usilnie namawiają by przyjść. Czyli nie znają ofert skoro przez telefon nic nie powiedzą
niepoleca Ocenił(a) na: 2,0
Szymon 09-09-2020 17:11
Polecam Oddział we Wrocławiu Panią Beatę Bekesza - Pani pełna pasji i profesjonalizmu. Rzeczowo i bardzo szczegółowo powiadomiła mnie o możliwościach wzięcia kredytu na dom. Serdecznie polecam. osobiście jestem bardzo zadowolona z umówionego spotkania jak i informacji przekazywanych po spotkaniu na maila.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Monika 24-08-2020 19:23
Najgorszy doradca kredytowy jakiego świat widział p. Beata; jeśli ona ma Was reprezentować to już lepiej aby dziecko w piaskownicy dostało taką możliwość. Brak wiedzy (pomimo wielu lat doświadczenia), kompetencji, zaangażowania, potrafi nawet okłamać osobę dla której świadczy usługi co jest po prostu nie do zaakceptowania, zła komunikacja miedzy bankiem a nią i co daje opłakane skutki dla potencjalnego Klienta. Żałuję, że skorzystałam z jej usług gdyż na pewno lepiej osobiście bez żadnego doświadczenia ogarnęłabym temat. Najfajniejsza chwila w życiu "kupno swojego mieszkania" staję się "dramatem" który prosisz aby się już skończył. Dzięki tej pani która wzięła od banku ponad 12 tys. prowizji jeszcze raz grubo podkreślę najgorszy (na pewno nie doradca) kredytowy tym samym takie samo zdanie o firmie. Zastanawiam się czy nie wytoczyć im procesu cywilnego za poniesione dodatkowe koszty, nie dotrzymanie terminów i jeszcze coś bym na pewno znalazł. p Beata oddział Warszawa, Aleje Jerozolimskie
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Zażenowana 10-08-2020 19:06
Polecam serdecznie współpracę z firmą NOTUS FINANSE, a szczególnie Panią Barbarę Twardowską. Przechodziliśmy przez proces udzielania kredytu hipotecznego dwa razy, za każdym razem z pomocą Pani Barbary. Jest to osoba rzetelna, znająca się w swojej branży jak nikt inny. Szalenie pomocna, przez cały proces udzielania kredytu czuliśmy się zaopiekowani, z każdym problemem, pytaniem, wątpliwością mogliśmy się do Pani Barbary zgłosić, nigdy nie odmówiła pomocy, zawsze doradzała i analizowała z Nami dany temat. Przeprowadziła Nas przez trudna drogę kredytowa krok po kroku tłumacząc kolejne etapy/ decyzję. Była obecna przy podpisywaniu kredytu, tłumacząc wszystkie procedury. Nawet w dobie pandemii, czasie trudnym w załatwieniu pewnych spraw, brakiem możliwości spotkań osobistych, byliśmy w stałym kontakcie z Panią Barbara, przeprowadzaliśmy videokonferencję na której omawialiśmy bieżące zalatwienia. Śmiało mogę napisać, że dla Pani Barbary nie ma rzeczy niemożliwych sfinalizuje każda sprawę ! My braliśmy kredyt w Krakowie, ale wiem ze Pani Barbara przyjmuje zlecenia również z innych miast. Za zgodą podaję numer telefonu. Z czystym sumieniem polecam ! Twardowska Barbara- 785 992 462
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Aleksandra K. 10-08-2020 07:11
Nie polecam, oddział w Lublinie. Porażka, na każdym kroku błędy w dokumentacji. Gdy już była umówiona wizyta w banku na podpisanie umowy okazało się że jest źle wypełniona umowa co do wysokości wkładu i transz kredytów. Porażka.
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Marcin 03-08-2020 13:12
Serdecznie polecam korzystanie z usług jakie świadczy Notus Ja miałem przyjemność współpracy z Panią Jolantą Lubczyńską (Poznań), która co tu dużo mówić wykazała się pełnym profesjonalizmem i aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem domku :) Jeszcze raz dziękuję!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Marcin 31-07-2020 13:12
Bardzo kompetentni w pytaniach doradztwa kredytu hipotecznego , dobra wiedza na temat oferty banków i ich dopasowanie do wymagań klienta . BARDZO zadowoleni ze współpracy z Panem Krzysztofem S. Kraków al.Pokoju , wszystko zawsze dopilnowane i załatwione na czas , serdecznie POLECAM!!!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Zoriana 26-07-2020 01:03
Szkoda tracić czas na pośredników, którzy nie bardzo się orientują w temacie. Z doświadczenia proponuję zwrócić się do konkretnego banku. NOTUS - PORAŻKA
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
J23 21-07-2020 09:33
My z żoną bylismy załawieni profesjonalnie. Spotkania o czasie, kontakt emailowy, smsowy, nawet na whats up. Prowadzeni bylismy od samego początku. Spotkania w banku były umawiane bardzo blisko naszego domu. Kredyt już się spłaca. Notus we Wrocławiu przy ul. Podwale
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Czarek 01-07-2020 15:47
Nie polecam. Pan Mateusz M. Umawia się na kontakt, dzwoni godzinę po czasie umowionego spotkania i zaczyna coś kręcić. Nie powierzę kredytu na 800000 osobie, która nie może wysłać SMS z informacją, że coś wyskoczyło. Profesjonalizm 0².
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Bartek 22-06-2020 16:25
Nie Polecam jak zadzwoniłem było wszystko ok a później miał ktoś oddzwonić to nic. Po dniu oddzwonili i się tłumaczyli później znowu pan miał zadzwonić to do tej pory nie oddzwonił. Jednym słowem nie polecam.
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Paweł 09-06-2020 10:33
Niestety, trafiłem do tych cwaniaków z oddziału przy Alejach Jerozolimskich. Miła i sympatyczna pani w wieku około 40 lat zapewniała mnie, że wszystko będzie dobrze. Początki już były słabe, spóźniła się na pierwsze spotkanie. Ale pomyślałem, że każdemu się zdarza. Dostaliśmy do niej kontakt od dewelopera. Ogólnie współpraca bardzo słaba. Oddzwaniała po 2 dniach, nie dotrzymywała słowa, prawie trzy miesiące w bólu załatwialiśmy z nią kredyt.
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Maciej 29-05-2020 22:04
Notus Kraków Nowy Kleparz. Ja jestem więcej niż zadowolony ze współpracy z Panią Barbarą Twardowską. Pomagała mi uzyskać kredyty przy zakupie kilku nieruchomości na przestrzeni ostatnich kilku lat i za każdym razem współpraca przebiegała wzorowo. Wszystko jest zawsze dopilnowane i załatwione na czas. Jest to osoba która niejednokrotnie robi jeszcze więcej niż by się oczekiwało, dzięki czemu przez cały proces przyznawania kredytu czułem się bezpiecznie i fachowo obsłużony. Zdecydowanie polecam!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Przemek 27-05-2020 18:03
Ja jestem BARDZO zadowolona . Moją doradczynią była Pani Emilia Świderska , którą serdecznie chciałam wszystkim polecić . Ta Pani i jej pracownica Pani Oliwia wykonały ogrom pracy z której jestem niezwykle zadowolona . Notus a szczególności te dwie Panie pomogły mi w doborze kredytu jak najkorzystniejszego dla mnie , naprawdę bardzo polecam
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Agata J 27-05-2020 15:28
Bardzo polecam doradcę finansowego z Notus Finanse Panią Barbarę Twardowską. Dzięki pomocy Pani Basi kupiliśmy już dwa mieszkania i dom. Pani Basia jest ekspertem w swojej dziedzinie, czuliśmy się dobrze zaopiekowani od pierwszego spotkania, wyręczyła nas w wielu kwestiach związanych z ubieganiem się o kredyt. Pani Basia zawsze rzetelnie przygotowywała niezbędne dokumenty, doradzała przy wyborze optymalnego rozwiązania. Jeżeli mamy jakiekolwiek wątpliwości, wiemy że można do niej zadzwonić o każdej godzinie. Branie kredytów z pomocą Pani Basi to czysta przyjemność.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Justyna 26-05-2020 15:33
Polecam skorzystanie z pomocy od Pani Bogumiły Mielczarkowskiej we Wrocławiu. Mi również polecano i nie zawiodłem się. Pani Bogumiła pomogła nam przy wzięciu kredytu, widać bardzo duże doświadczenie, pełen profesjonalizm, wszystko nam wytłumaczyła i poprowadziła nas przez cały proces nawet w trakcie epidemii gdzie cokolwiek było ciężko załatwić, zostało doprowadzone do końca. Świetny kontakt, bardzo sympatycznie, miło wspominamy :)
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Dawid 24-05-2020 09:56
Niby wszystko w porządku, ale doradca na którego trafiliśmy bardzo "zakręcony",wysyłał nie właściwe symulacje a kiedy przyszło do podpisania umowy z bankiem, nie rzetelnie zapoznał się z treścią umowy :( Nie polecam
niepoleca Ocenił(a) na: 2,0
klient 18-05-2020 15:15
Niestety ja nie polecam czekam na zakończenie transakcji przez panią Michalinę już od października. Przeszła mi okazja życia obok nosa bo ktoś niekompetentny nie potrafi nic załatwić. Żenada nie wchodźcie w tą firmę. Partacze nie doradcy. Ciągle donosiłam dokumenty bo termin ważności upłyną a i tak g... Z tego. ODRADZAM
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Maria 14-05-2020 00:46
Bardzo polecam, profesjonalizm, zaangażowanie, dobra wiedza na temat oferty banków, dopasowanie oferty i sprawny przepływ informacji na każdym etapie - pośrednik p. Marcin (Wrocław)
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Jan K. 31-03-2020 14:51
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Bogumiłą M. (Wrocław) i polecam osobom chcącym wziąc kredyt hipoteczny. Pani Bogumiła charakteryzuje się znajomością ofert bankowych oraz ich konkurencyjnością, zrozumieniem zapisów w umowie i chętnym tłumaczeniem wszystkich wątpliwych kwestii. Skorzystanie z pośrednictwa pozwoliło mi zrozumieć zapisy w umowie jak również zaoszczędzić czas związany z koniecznym wypełnianiem oraz dostarczaniem niezbędnych dokumnetów.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Kasia 16-02-2020 16:29
Obsługiwał mnie Pan Michał G. . Mega profesjonalne podejście, bardzo szybko i sprawnie zalatwiony temat . Obawiałem się, masy biegania i papierologii A okazało się , że doradca zalatwil wszytsko i jedyne do czego byłem potrzebny to złożenie podpisu. Bardzo polecam
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Kuba 05-02-2020 12:36
Masakra.... ręce opadają:( faktycznie dałem się nabrać i kur...miało być 3 tygodnie a jest 3ci miesiąc. Musiałem rozmawiać z kierownikiem bo zadatek prawie poszedł w piz....u. Na całe szczęście pytałem u innych polecanych doradców i oprocentowanie OK. Co mnie tknelo że nie wybrałem ludzi z polecenia? Gość miał gadane a ja kilometr do Niego zamiast 8km. Stwierdziłem,że skoro wyliczenia są podobne to raczej będzie OK. Nie polecam wogole, odradzam bo tylko na dyplomatycznych rozmowach się kończy. Może ja trafiłem na doradcę z dupy, ale niestety chyba nie.... jest tam niewielu takich co naprawdę mają wiedzę, ehh. Poczytajcie inne fora, tylko potwierdzają moja teorię. Niestety nawet nie mogłem się wycofać że względu na terminy a zaufalem za bardzo...i dałem się zrobić w jajo,ale...pierwszy i ostatni raz w NoTUSIE...
niepoleca Ocenił(a) na: 1,0
Hipoteczny 04-02-2020 22:50
Bardzo polecam! Ludzie tam wiedza co robią, pełen profesjonalizm. Nie wiem czy bez nich kupiłabym mieszkanie tak szybko i bez problemów formalnych. Świetnie wyjaśnione wszystkie niuanse ofert poszczególnych banków, wybrana rzeczywiście najbardziej korzystna. Polecam!
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Agnieszka 31-01-2020 22:37
Swietni w lowieniu klienta gorzej z procesem i terminami. Nie polecam.
niepoleca Ocenił(a) na: 1,0
Halina 16-01-2020 16:44
Firma to ludzie. Ja trafiłam na cudownego pracownika. Doradził, przedstawił różne propozycje, dał czas do namysłu. Był cierpliwy, odpowiadał na tysiące pytań. Radził się innych, abyśmy nie popełnili błędów. Będąc na urlopie za granicą, odbierał telefony... Dzięki niemu mam wspaniały dom. Kamil Pankowski, dziękuję "mój czarodzieju".
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Monika 13-01-2020 22:43
Polecam doradcę panią Michalinę K .
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Ola 13-01-2020 19:28
odradzam nie polecam władowali mnie w długi a przeciągali to w nieskończoność na koniec zadzwonili do sprzedającego że za niska kwota sprzedaży
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
poszkodowany przez notus 03-10-2019 08:27
Szanowni Państwo, proszę omijać tę organizację. Straciliśmy ponad 400 zł za wycenę , kredytu nie dostaliśmy , mało brakowało a stracilibyśmy zadatek wpłacony na nieruchomość. Pracownicy w ogóle nie sprawdzają dostarczanych dokumentów, tylko przeliczają zdolność kredytową klientów. Radzę iść bezpośrednio do banków. W rezultacie okażę się, ze jest to krótsza i bezpieczniejsza droga. Straciliśmy bardzo dużo czasu na bieganie w celu uzyskania kredytu, wówczas byle gdzie, nawet na najgorszych warunkach, byle dostać i nie stracić zadatku. MASAKRA
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
Monika 24-09-2019 20:57
Bzdura. Szczerze odradzam, sparzyłam się 3 razy. Także szanse dawałam, ale przede wszystkim pamiętajcie, że to nie są DORADCY, tylko zwykli SPRZEDAWCY. Bez wiedzy, z łapanki i bez przeszkolenia, mają powiedzieć że zdolność jest (nawet jak jest lewie lub całkiem nie), abyś podpisał umowę przedwstępną, a potem wziął cokolwiek, na najgorszych warunkach i najwyższej prowizji. Mi ostatnio pośrednik przez miesiąc nie przekazała decyzji odmownej, na jej 6 pewnych ofert w 5 przypadkach była odmowa, a to dlatego, że banki nie weryfikują tylko zarobków, tylko wiele innych czynników. Chcesz kredyt - sprawdź w internecie który bank oferuje najlepsze oferty i idź do banku. Na miejscu się wszystkiego dowiesz, bez kręcenia.
niepoleca Ocenił(a) na: 0,0
NW 02-07-2019 14:34
trafiłam do nich z polecenia koleżanki. był to bardzo dobry wybór. dzięki temu wiem, że biorąc kredyt skorzystałam z najkorzystniejszej możliwej opcji
poleca Ocenił(a) na: 5,0
magdalena 26-08-2017 18:53
Bardzo profesjonalne podejście do każdego klienta. czułam się naprawdę świetnie obslużona.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
magda 20-08-2017 14:52
W Notusie pracują bardzo ambitni ludzie. Wiedzą, co robią. Właśnie dzięki nim bez problemu otrzymałam wymarzony kredyt na mieszkanie.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Martyna 30-07-2017 16:45
Korzystałem z ich doradztwa finansowego trzy lata temu jak brałem kredyt na dom. Mogę wszystkim polecić.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Kaziu 13-07-2017 20:08
Dobre pośrednictwo to podstawa. Dzięki temu możemy naprawdę sporo zaoszczędzić na dobrym kredycie.
poleca Ocenił(a) na: 5,0
Asia 28-06-2017 20:02
pokaż starsze
szukajpokaż na mapie
listawyświetl listę

  • NotusOddział Pysznica

    Dębowa 58
    37-403 Pysznica

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Rzeszów

    Bernardyńska 11/305
    35-069 Rzeszów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Nowy Targ

    pl. Słowackiego 4
    34-400 Nowy Targ

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Nowy Sącz

    Jagiellońska 12/2
    33-300 Nowy Sącz

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Tarnów

    Urszulańska 3
    33-100 Tarnów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kraków

    Prądnicka 4
    30-004 Kraków

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Ostrowiec Świętokrzyski

    Sandomierska 26A
    27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kielce

    Okrzei 18
    25-525 Kielce

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Tarnowskie Góry

    Kaczyniec 22/3
    42-600 Tarnowskie Góry

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Sosnowiec

    Małachowskiego 7/2
    41-200 Sosnowiec

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Lubliniec

    Plac K. Mańki 7
    42-700 Lubliniec

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Bielsko-Biała

    Szkolna 1D/3
    43-300 Bielsko-Biała

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Katowice

    Młyńska 23
    40-098 Katowice

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Częstochowa

    Plac Daszyńskiego 14/2
    42-202 Częstochowa

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Opole

    Żeromskiego 4/1
    45-053 Opole

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Świdnik

    Racławicka 1/3
    21-040 Świdnik

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Chełm

    al. Armii Krajowej 9/12
    22-100 Chełm

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Biała Podlaska

    Narutowicza 38/2B
    21-500 Biała Podlaska

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Lublin

    Stanisława Leszczyńskiego 15/4
    20-069 Lublin

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Wieluń

    Kopernika 26/2
    98-300 Wieluń

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Sieradz

    Tadeusza Kościuszki 1
    98-200 Sieradz

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Sieradz

    Plac Wojewódzki 6
    98-200 Sieradz

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Łódź

    Radwańska 26
    90-541 Łódź

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Legnica

    Elizy Orzeszkowej 9/1
    59-220 Legnica

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Głogów

    Głowackiego 11
    67-200 Głogów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Wrocław

    Św. Mikołaja 7
    50-125 Wrocław

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Lubin

    Jana Pawła Ii 88B/1
    59-300 Lubin

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Jelenia Góra

    Górna 10-11
    58-500 Jelenia Góra

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Radom

    Traugutta 27/4
    26-610 Radom

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Legionowo

    Piłsudskiego 10
    05-120 Legionowo

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Ciechanów

    Pułtuska 53
    06-413 Ciechanów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Chotomów

    Okólna 4
    05-123 Chotomów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Włocławek

    Pol. Org. Wojskowej 22A/4
    87-700 Włocławek

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Toruń

    Dominikańska 9
    87-100 Toruń

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Bydgoszcz

    Jana Kazimierza 1
    85-035 Bydgoszcz

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Września

    Warszawska 5/2
    62-300 Września

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Września

    Kaliska 10/2
    62-300 Września

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Wolsztyn

    Poznańska 35
    64-200 Wolsztyn

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Trzcianka

    Dąbrowskiego 56
    64-980 Trzcianka

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Śrem

    Piłsudskiego 2
    63-100 Śrem

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Piła

    Śródmiejska 24/5
    64-920 Piła

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Leszno

    Świderskiego 13
    64-100 Leszno

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kalisz

    Nowy Świat 21
    62-800 Kalisz

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Poznań

    Podgórna 5A
    61-828 Poznań

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Gubin

    Obrońców Pokoju 21
    66-620 Gubin

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Zielona Góra

    Kościelna 2
    65-064 Zielona Góra

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Gorzów Wielkopolski

    Kosynierów Gdyńskich 9/2
    66-400 Gorzów Wielkopolski

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Łomża

    Aleja Legionów 6E
    18-400 Łomża

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Białystok

    Sienkiewicza 82/07
    15-005 Białystok

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Ostróda

    Jana Iii Sobieskiego 3/10
    14-100 Ostróda

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Giżycko

    Warszawska 23A
    11-500 Giżycko

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Ełk

    Marsz. J. Piłsudskiego 25B
    19-300 Ełk

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Ełk

    Wojska Polskiego 48d/4
    19-300 Ełk

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Elbląg

    Zacisze 4D
    82-300 Elbląg

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Elbląg

    Garncarska 5
    82-300 Elbląg

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Olsztyn

    al. Marsz. J. Piłsudskiego 44A
    10-450 Olsztyn

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kętrzyn

    Mielczarskiego 1A
    11-400 Kętrzyn

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Tczew

    Jedności Narodu 29E
    83-110 Tczew

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kwidzyn

    Józefa Piłsudskiego 45
    82-500 Kwidzyn

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kartuzy

    Kościerska 11
    83-300 Kartuzy

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Bytów

    Jana Pawła Ii 14
    77-100 Bytów

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Słupsk

    Wojska Polskiego 35A
    76-200 Słupsk

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Gdynia

    10 Lutego 16
    81-364 Gdynia

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Gdańsk

    Dmowskiego 12
    80-264 Gdańsk

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Stargard

    Czarnieckiego 1/14
    73-110 Stargard

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Koszalin

    Bohaterów Warszawy 2/7
    75-020 Koszalin

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Szczecin

    Plac Rodła 8
    70-419 Szczecin

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Świnoujście

    Plac Słowiański 3/2
    72-600 Świnoujście

    Umów spotkanie
  • NotusOddział Kołobrzeg

    Źródlana 5
    78-100 Kołobrzeg

    Umów spotkanie

Klient zainteresowany np. kredytem hipotecznym ma spore możliwości – taki produkt znajduje się w ofercie każdego działającego na polskim rynku banku. To oznacza konieczność porównania poszczególnych ofert, co wcale nie jest proste. Dlaczego warto umówić się na spotkanie z ekspertem finansowym Notus? Korzyści jest wiele: po przeprowadzeniu wywiadu dotyczącego aktualnej sytuacji finansowej klienta, specjalista przedstawi, który kredyt hipoteczny korzystniejszy jest wśród porównywanych. Specjalista pomoże też określić walutę, w jakiej kredyt zostanie uruchomiony, oraz wytłumaczy, dlaczego porównywanie kredytów i pożyczek pod względem oprocentowania nie zawsze pozwala wybrać najtańszy produkt.

Osoby zainteresowane kredytami hipotecznymi często zastanawiają się, czy nie zarabiają zbyt mało, aby złożony przez nich wniosek kredytowy został rozpatrzony pozytywnie. Jeżeli zadajesz sobie takie pytanie, to koniecznie powinieneś umówić się na spotkanie z specjalistą finansowym zatrudnionym w Notus, a to dlatego, że podczas takiego spotkania dowiesz się jak poprawić swoją zdolność kredytową. Poprawiając swoją zdolność kredytową, masz szansę zakupić wymarzone mieszkania lub działkę pod budowę domu. Specjalista, z którym się spotkasz, wyliczy również Twoją aktualną zdolność kredytową, dzięki czemu dowiesz się, jaką kwotę możesz aktualnie otrzymać tytułem kredytu hipotecznego.

Oferta Notus nie sprowadza się wyłącznie do porównywania kredytów hipotecznych. Eksperci finansowi są w stanie równie skutecznie pomóc klientom zainteresowanym kredytami konsolidacyjnymi. Masz problem ze spłatą wszystkich zobowiązań? Zamiast czekać na wypowiedzenie poszczególnych umów kredytowych, możesz bezpłatnie umówić się na spotkanie z specjalistą finansowym. Podczas takiego spotkania dowiesz się, czy masz szansę zamienić kilka dotychczas spłacanych kredytów w jeden tańszy. Jeżeli potrzebujesz dodatkowej gotówki, wystarczy, że poinformujesz o tym eksperta – uwzględni on tę informację, porównując kredyty konsolidacyjne, a następnie wskaże Ci najkorzystniejszą dla Ciebie ofertę.

Niewątpliwą zaletą Notus Finanse S.A. jest to, że zatrudnia on wszechstronnych ekspertów finansowych. Specjaliści mają obszerną wiedzę nie tylko na temat kredytów, lecz także inwestycji, oszczędzania i ubezpieczeń. Umawiając się na spotkanie z Notus, klient otrzyma analizę swojej aktualnej sytuacji finansowej, a także pozna najlepsze rozwiązania inwestycyjne lub takie, które pozwolą mu zabezpieczyć życie jego najbliższych. Pomagając w wyborze najkorzystniejszej oferty, ekspert uwzględni potrzeby swojego rozmówcy. Chcesz oszczędzać z myślą o emeryturze? Potrzebujesz długofalowego planu oszczędzania? Zastanawiasz się, jak inwestować z zyskiem w fundusze inwestycyjne? A może chcesz zabezpieczyć przyszłość swojego dziecka, korzystając z polisy posagowej? Ekspert Notus rozwieje Twoje wątpliwości i będzie służył radą przy wyborze każdego produktu.

Firmy starają się, aby ich oferta była kompleksowa. Z tego względu poza obsługą klientów indywidualnych, Notus pomaga również klientom biznesowym. Przedsiębiorcy mogą liczyć, że umawiając się na spotkanie, wybiorą najkorzystniejszą ofertę leasingu lub kredytu obrotowego. Ponieważ potrzeby właścicieli firm są różne, Notus współpracuje z wieloma podmiotami mającymi w swojej ofercie produkty przeznaczone dla podmiotów gospodarczych. Poza bankami, mowa choćby o firmach leasingowych. W rezultacie podczas spotkania klient może zdobyć wiedzę na temat np.: kredytów obrotowych i inwestycyjnych, a także faktoringu z regresem, pełnego i odwrotnego oraz różnych form leasingu. Ponieważ w ostatnich latach alternatywą dla produktów bankowych są dotacje europejskie, eksperci Notus są w stanie przedstawić ofertę dotacji na lata 2014-2020 i podpowiedzieć, jak starać się o takie wsparcie finansowe. Zdecydowanym klientom eksperci firmy Notus pomagają wypełnić dokumenty. To konkretna korzyść – oszczędność czasu i sporej ilości nerwów.